7 de desembre de 2019 7/12/19

L'alcalde de Sagunt assisteix al desdejuni de treball ‘Sagunt amb les empreses’ organitzat per ASECAM

L'alcalde de Sagunt assisteix al desdejuni de treball ‘Sagunt amb les empreses’ organitzat per ASECAM - (foto 1)
  • A l'esdeveniment han assistit més de 70 associats de l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assistit este matí a un desdejuni de treball que ha organitzat l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) i que ha tingut lloc al restaurant El Mirador de Sagunt. A este esdeveniment, en el qual també ha participat el regidor de l'equip de govern, Javier Raro, han assistit més de 70 associats de l'entitat empresarial comarcal.

Darío Moreno ha plantejat algunes de les línies principals d'actuació que es duran a terme durant esta legislatura quant a Indústria, Comerç, Turisme i Agricultura, entre altres aspectes. “Com vam defensar durant la campanya electoral, en el nostre model de ciutat la indústria se situa al centre, volem continuar atraient empreses a la nostra ciutat, que puguen, fins i tot, ajudar les que ja estan assentades per crear un clúster, un nucli empresarial fort”, ha apuntat.

Per la seua banda, la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, ha agraït a l'alcalde la seua predisposició per a participar en este desdejuni de treball, un format que l'associació empresarial del Camp de Morvedre porta sis anys realitzant amb representants de diverses administracions públiques. “És d'agrair la seua resposta ràpida i el coneixement que ha manifestat sobre totes les nostres inquietuds. Esperem poder treballar colze a colze, perquè només coneixent totes les veus és com es pot governar per a tots”, ha assegurat Cristina Plumed.

De la mateixa manera, l'alcalde de Sagunt ha parlat de la necessitat de treballar més per potenciar els parcs industrials, així com continuar apostant per reclamar infraestructures necessàries com el Corredor Mediterrani o els accessos a Parc Sagunt.

Moreno ha recalcat el paper de les empreses com a creadores de riquesa i, per tant, “una de les idees principals que hem plantejat ha sigut la d'atraure indústria tecnològica de manera que es puga produir l'efecte desbordament i aquelles innovacions o aquelles tecnologies que es plantegen per part de la indústria tecnològica puguen afavorir a totes aquelles empreses que ja tenim ací”.

En relació a l'Agricultura, l'alcalde ha explicat que es plantegen certes mesures per a assegurar la seua sostenibilitat en el temps i la seua viabilitat. Respecte al turisme, Moreno ha manifestat que es plantegen la creació d'un centre de turisme de la Generalitat Valenciana “com a forma de crear qualitat i d'atraure el turisme de qualitat i per descomptat al comerç”.

Finalment ha posat l'accent en les ajudes i plans de digitalització per al xicotet comerç i un pla de relleu jove perquè siga més atractiu per als joves. Quant a Educació, el nou equip de govern prioritzarà la Formació Professional i la millora de l'Administració.

ocultar
L'alcalde de Sagunt assisteix al desdejuni de treball ‘Sagunt amb les empreses’ organitzat per ASECAM
Pujar