22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament de Sagunt rep el subcampió d'Espanya d'halterofília sub15 Sergio Munuera

L'Ajuntament de Sagunt rep el subcampió d'Espanya d'halterofília sub15 Sergio Munuera - (foto 1)
  • L'alcalde de Sagunt li ha entregat la insígnia de la ciutat en reconeixement per la victòria en el XVII Campionat d'Espanya celebrat a Madrid el 9 de novembre

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el delegat d'Esports, Javier Raro, i el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, han rebut en l’Ajuntament el subcampió d'Espanya d'halterofília sub15, Sergio Munuera, en reconeixement per la seua victòria el passat 9 de novembre en el XVII Campionat d'Espanya sub15 celebrat a Madrid. A l'acte també ha assistit la regidora de l'Equip de Govern, Gloria Parra.

Un total de 82 esportistes, 49 halteròfiles i 33 halteròfils, es van donar dicta en el pavelló central del Consell Superior d'Esports de Madrid en una competició de màxima importància ja que a més de conéixer-se als nous medallistes nacionals en la categoria sub15, va servir com a anticipament als campionats d'Europa.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha entregat la insígnia de la ciutat a Sergio en reconeixement per la seua victòria en la competició nacional i li ha donat l'enhorabona «ja que a més de ser un gran esportista, Sergio és un bon estudiant, la qual cosa demostra que a base d'esforç es poden aconseguir moltes metes».

D’altra banda, el regidor d'Esports, Javier Raro, ha recordat que Sagunt és una ciutat multiesportiva tant en equips com en individual i que malgrat que actualment no hi haja un club d'este esport sí que hi ha tradició en el municipi. A més, el delegat ha animat Sergio a seguir endavant amb l'halterofília i que «en uns anys puguem rebre't com a campió d'Espanya».

Pujar