3 de juny de 2020 3/6/20

L'Ajuntament de Sagunt s'oferix a ajudar als locals que estan en l'exterior per a tornar a casa

  • Ha habilitat el número de telèfon 962 655 858 Ext. 1 Atenció Ciutadana perquè familiars i amics de les persones que estiguen fora d'Espanya i tinguen problemes per a viatjar oferisquen la informació necessària perquè l'Ajuntament medie

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha informat que l'Ajuntament s'oferix a ajudar les veïnes i veïns de la ciutat que estan a l'exterior per a facilitar que tornen a casa. Moreno ha destacat que el consistori posa a disposició la línia de telèfon 962 655 858, extensió 1, d'Atenció Ciutadana, perquè els familiars i amics, o la persona mateixa, que tinga problemes per a tornar a Espanya puguen expressar els inconvenients que patixen perquè l'Ajuntament puga fer d'intermediari en este procés.

Durant la roda de premsa de hui, Moreno ha recomanat que tots els espanyols que no tinguen cap problema tornen al més prompte possible, emfatitzant que «són uns temps d'incertesa, com per a damunt no tindre als teus al teu voltant». No obstant això, l'alcalde ha recordat que si hi ha casos de famílies que necessiten suport, l'Ajuntament oferirà totes les mesures possibles, encara que ha destacat que este camí no és el principal, ja que les persones poden posar-se en contacte amb els servicis de les ambaixades, consolats o fins i tot oficines econòmiques espanyoles que es troben al país en el qual estiguen, perquè els donen suport en la seua volta a casa. Esta iniciativa s'ha dut a terme a partir de què una família de Port de Sagunt sol·licitara mediació per a què un dels seus membres que estava a Filipines poguera tornar a la ciutat.

D'altra banda, l'alcalde ha aprofitat l'oportunitat per a fer una crida a la responsabilitat en estos temps a les persones que viuen a la ciutat, però també a les quals viuen en altres països.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar