7 d’agost de 2020 7/8/20

L'Ajuntament de Sagunt i la UV es reunixen per a programar activitats d'emprenedoria cooperativa que es realitzaran en el curs 2020-2021

  • Estes activitats s'emmarquen a l'Aula Empresocial de la UV l'objectiu de la qual és analitzar noves formes d'empresa d'Economia Social

Els departaments de Promoció Econòmica i Educació de l'Ajuntament de Sagunt i la Universitat de València, a través de l'Aula Empresocial, s'han reunit per a posar en marxa un conjunt d'activitats formatives en matèria d'Economia Social.

Entre les diferents iniciatives, s'implementaran seminaris formatius d'Emprenedoria en Cooperativa dirigits a estudiants de Batxillerat i FOL dels instituts del municipi, el principal objectiu del qual és donar a conéixer la fórmula de l'emprenedoria en cooperatives entre els i les jóvens de Sagunt.

La directora de l'Aula, Pilar Alguacil, ha assenyalat la importància «d'involucrar a jóvens en matèria d'emprenedoria i, fonamentalment, a través de cooperatives en edats preuniversitàries. A més, l'impuls de l'economia social en el territori proporciona noves perspectives d'ocupació en el municipi».

Per la seua banda, la regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha declarat que això suposa «una gran oportunitat per als nostres estudiants, que podran participar en jornades impartides per professorat de la Universitat de València abans de començar els seus estudis universitaris, gràcies a les noves activitats que s'oferixen des de la Universitat a través de l'Aula Empresocial que permeten analitzar nous models productius en una època tan difícil després de la COVID-19».

El regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, també ha destacat «la necessitat de formació addicional per a adaptar les necessitats formatives a la realitat de les empreses».

L'Aula Empresocial de la Universitat de València, és un projecte finançat per l'àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de València que el seu obtingut és analitzar les noves formes d'empresa d'Economia Social.

Universitat de València

Universitat de ValènciaEntrar en el especial
Pujar