elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt reconeix a les i els estudiants amb millors notes d'accés a la universitat del municipi

L'Ajuntament de Sagunt reconeix a les i els estudiants amb millors notes d'accés a la universitat del municipi
  • Un total de 15 alumnes i alumnes de Sagunt reben un reconeixement per la seua constància, dedicació i els seus bons resultats

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt reconeix a les i els estudiants amb millors notes d'accés a la universitat del municipi - (foto 2)
L'Ajuntament de Sagunt reconeix a les i els estudiants amb millors notes d'accés a la universitat del municipi - (foto 3)

Este matí, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la primera tinenta d'alcalde, María José Carrera, i el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, han rebut a l'Ajuntament de Sagunt als i les 15 estudiants amb les millors qualificacions acadèmiques en les Notes d'Accés a la Universitat (NAU). Per a realitzar la selecció de l'alumnat s'han tingut en compte les notes de tots els instituts de la ciutat. Una nota que s'obté, d'una banda, amb la mitjana dels dos cursos de batxiller i, per una altra, la nota que s'ha obtingut en l’EBAU, de manera que resulta representativa de tot un període.

Els alumnes i les alumnes als qui se li ha fet el reconeixement han sigut: Paola Rosalía Saeta Ramírez, Clara Herrero Oliva, Ana Mateo Montolio, María López Hernández, José Monreal Badía, Nayara González Soto, Andrea Díaz-Alejo León, Cristina Caballero Ramón, Laura Aznar Aliaga, Mar Domínguez López, Ignacio Adán García, Lucía Esteban Chavarría, Jesús Martínez Aja, Marina Gómez Morillas, Lucia Lorenzo López. Així mateix, també han assistit a l'acte representants dels instituts del municipi, a més de familiars dels alumnes i les alumnes. Els i les estudiants pertanyen als instituts IES Camp de Morvedre, IES Clot del Moro, IES Eduardo Merello, IES Jorge Juan i IES María Moliner.      

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha explicat que es tracta d'un acte de reconeixement a la seua labor individual «independentment que tots sou persones molt intel·ligents per a poder arribar a estes cotes tan altes d'acompliment acadèmic, òbviament ha d'haver-hi darrere moltes hores de treball i una continuïtat al llarg dels dos cursos de batxiller».

«Això és un acte que des de l'Ajuntament havíem de posar en valor, perquè d'alguna forma sou un exemple també per a futures generacions. És important transmetre el missatge a xiquets i xiquetes que traure bones notes acadèmiques ens permetrà el dia de demà tindre millors professionals», ha puntualitzat Moreno.

En l'acte, se'ls ha fet lliurament als alumnes i les alumnes de la insígnia de la ciutat així com d'una estilogràfica que, com explica l'alcalde, «pensàvem que d'alguna forma o d'una altra, encara que és cert que ja pràcticament sempre escrivim en ordinador, servix per a escriure els teus somnis i aspiracions. El dia de demà veureu eixa estilogràfica i us recordareu d'este reconeixement, però esperem que també li doneu ús». Així mateix, ha indicat als alumnes que a partir d'ara se'ls obri un món de possibilitats, i que «en nom de la ciutat, us desitge molta sort». El primer edil ha agraït també la labor a les famílies i al personal dels centres educatius

Pujar