22 d’octubre de 2019 22/10/19

L'Ajuntament de Sagunt obrirà demà el termini per a la presentació de projectes d'agermanament per part d'entitats i centres educatius

  L'Ajuntament de Sagunt, a través de la regidoria d'Agermanament, obrirà demà el termini perquè les associacions i centres educatius del municipi i interessats presenten sol·licituds per a finançar els projectes relatius al foment d'agermanament amb les ciutats agermanades amb Sagunt, com són la italiana Cecina o la francesa Millau. El termini finalitzarà el dissabte 4 de maig.

  El crèdit total de la convocatòria és de 12.000 euros i l'import subvencionat serà una quantia fixa que vindrà determinada pel pressupost del projecte presentat i la valoració obtinguda per l'entitat beneficiària, i no serà superior a 3.000 € ni inferior de 30 €. Esta quantia en cap cas excedirà del 90% del cost del projecte acceptat ni serà inferior al 30%.

  La finalitat d'estes subvencions és, d'una banda, establir llaços amb les ciutats agermanades amb Sagunt i, per un altra, fomentar la cooperació entre entitats i associacions de les diferents ciutats agermanades. Així mateix, les despeses subvencionables seran per desplaçament, allotjament, manutenció en casos específics o assegurances d'accident o responsabilitat civil, entre d'altres. Tota la informació referent als models de presentació, barems i altres condicions a complir es troben en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt en l'apartat de subvencions, beques i premis.

  ocultar
  L'Ajuntament de Sagunt obrirà demà el termini per a la presentació de projectes d'agermanament per part d'entitats i centres educatius
  Pujar