elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt modifica els horaris dels espectacles nocturns del programa Estiu a la Fresca per a complir amb el toc de queda

L'Ajuntament de Sagunt modifica els horaris dels espectacles nocturns del programa Estiu a la Fresca per a complir amb el toc de queda
  • La incorporació del municipi a les noves limitacions de mobilitat decretades pel Consell de la Generalitat obliga a avançar els actes perquè les persones que hi assistisquen puguen tornar als seus domicilis abans de la 1 de la matinada

La Delegació de Festes i Cultura Popular de l'Ajuntament de Sagunt ha anunciat  que s'avança l'horari dels espectacles nocturns previstos en el programa Estiu a la Fresca. Esta decisió s'ha pres amb la finalitat de poder adaptar-los millor al toc de queda decretat pel Consell de la Generalitat Valenciana, en el qual es troba inclòs el municipi després de l'última revisió de les dades d'incidència.

D’esta manera, les persones assistents podran tornar als seus domicilis una vegada finalitzades les actuacions sense infringir esta norma que limita la mobilitat i que fixa en la 1 de la matinada l'hora límit per a transitar per espais públics sense justificació o causa de força major fins a les 6 del matí.

El Govern autonòmic ha inclòs el municipi de Sagunt en la llista de 77 pobles i ciutats on la llibertat de moviments es veurà restringida entre la 1 i les 6 de la matinada a partir d'este cap de setmana a causa de l'alt índex d'incidència de COVID-19 entre la població, que situa als nuclis de Sagunt i el Port de Sagunt en una conjuntura de risc extrem.

Un total de sis espectacles nocturns veuran modificats els seus horaris entre els dies 24 i 29 de juliol. Es tracta de les següents actuacions, els nous horaris de les quals seran els que s'indiquen a continuació, segons ha informat la regidora delegada de Festes i Cultura Popular, Asun Moll:

Dissabte 24 de juliol

19:30 h ‘Musical infantil TOY’S: una historia de juguetes’. Plaça Cronista Chabret.

23:00 h ‘Musical DANDO LA NOTA’. Plaça Cronista Chabret.

Diumenge 25 de juliol

22:00 h Espectacle GrandSagunt amb SANTI MARCILLA, mag subcampió del concurs televisiu GOT TALENT, l'humorista MIKI DKAI i PATRICIA AGUILAR, del programa televisiu TU CARA NO ME SUENA TODAVÍA. Plaça Cronista Chabret.

Dilluns 26 de juliol

22:30 h ‘Noche con los EUFÓRICOS’. Tribut al pop rock nacional i internacional. Plaça Cronista Chabret.

Dimarts 27 de juliol

19:00 h EspectAcle infantil RECORDEM CANTANT I LA MÀGIA PER DAVANT. Plaça Cronista Chabret.

22:30 h Musical GREASSE. Plaça Cronista Chabret.

Dimecres 28 de juliol

El concert del grup local FANTUKA manté el seu horari a les 23.00 hores. Organitza: Ajuntament de Sagunt. Plaça Cronista Chabret.

Dijous 29 de juliol

El Musical Infantil CONCERTS KIDS amb GISELA i el ‘TRIBUTO A ALEJANDRO SANZ’, organitzats per l’Ajuntament de Sagunt, en la Plaça Cronista Chabret a les 19:30 i les 23:00 hores respectivament, mantenen els seus horaris, donat que està previst que finalitzen a temps perquÈ la gent puga tornar sense problemes a les cases.

Divendres 30 de juliol

22:30 h Concert de la Lira Saguntina. Organitza: Ajuntament de Sagunt. Plaça Major.

00:00 h aproximadament, en finalitzar el concert de la Lira Saguntina, CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de la Pirotècnia TURÍS en avgda. Pianista Mario Monreal (per veure’l millor, és recomanable situar-se en l’Avinguda Sants de la Pedra).

Cap dels espectacles programats en el nucli de Sagunt es veurà afectat per les limitacions d'aforament, de manera que podrà assistir la mateixa quantitat de públic que ja estava prevista, sempre seguint estrictament les mesures de prevenció enfront de la pandèmia, tant per part de l'organització com dels espectadors i les espectadores que hi assistisquen.

Pel que fa a la programació per al Port de Sagunt, s'està a l'espera de la publicació de les noves restriccions en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) per a adaptar tant els horaris com els nous aforaments, en cas que es veren afectats, i s'anunciaran pròximament les determinacions que s'estimen oportunes en compliment de la nova normativa.

La Regidoria de Festes i Cultura Popular i l'Ajuntament de Sagunt fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania del municipi, i recorda que el virus no ha deixat d’estar present. Només amb la col·laboració de totes i tots, seguint les pautes, mesures, normes i recomanacions per a previndre els contagis es podrà aconseguir que l'índex d'incidència baixe i la població del municipi reduïsca el nivell de risc, així com recuperar la normalitat tan prompte com siga possible i que les restriccions no es prolonguen més en el temps. Ara més que mai el civisme és essencial per a eixir d'esta situació.

Pujar