elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt informa sobre les noves mesures de prevenció enfront de la COVID-19 en el municipi

L'Ajuntament de Sagunt informa sobre les noves mesures de prevenció enfront de la COVID-19 en el municipi
  • La incorporació del municipi a les noves restriccions decretades pel Consell de la Generalitat porta associada la recuperació del toc de queda així com altres limitacions de reunió i aforaments

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt informa sobre les noves mesures de prevenció enfront de la COVID-19 en el municipi - (foto 2)

L'Ajuntament de Sagunt ha comunicat quines són les noves mesures de prevenció enfront de la COVID-19 en el municipi després que el Consell de la Generalitat Valenciana haja inclòs la ciutat en el llistat de 77 localitats en situació de risc extrem. Estes noves restriccions estaran vigents a partir del pròxim dilluns 26 de juliol i es prolongaran fins al 16 d'agost.

Les limitacions que s'han decretat contemplen: la restricció de la mobilitat nocturna entre la 1 i les 6 de la matinada; un màxim de 10 persones permeses en les reunions socials, ja siga en l'àmbit privat com en el públic; així mateix, en espectacles i celebracions l'aforament es veurà reduït al 50% quan es tracte d'espais tancats i fins a    1 500 persones quan es tracte d'exteriors; a més, tots els esdeveniments hauran de concloure a les 00.30 hores; l'aforament en recintes esportius també queda delimitat al 50% o un màxim de 1 500 persones; igual que en piscines recreatives, on no podrà accedir més de la mitat de les persones del seu aforament habitual.

L'Ajuntament de Sagunt fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania i recorda que el virus causant de la COVID-19 no ha deixat de ser present. Només amb la col·laboració de totes i tots, seguint les pautes, mesures, normes i recomanacions per a previndre els contagis es podrà aconseguir que l'índex d'incidència baixe i la població del municipi reduïsca el nivell de risc, així com recuperar la normalitat tan prompte com siga possible i que les restriccions no es prolonguen més en el temps. Ara més que mai el civisme és essencial per a eixir d'esta situació.

Pujar