27 de novembre de 2020 27/11/20

L'Ajuntament de Sagunt homenatja jòvens lluitadors del municipi amb medalles

L'Ajuntament de Sagunt homenatja jòvens lluitadors del municipi amb medalles - (foto 1)

  L'Ajuntament de Sagunt ha homenatjat 8 jòvens lluitadors del municipi que han obtingut recentment medalles d'or, plata i bronze en diferents modalitats. Tots ells són esportistes federats que pertanyen al Club de Lluita Camp de Morvedre.

  L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor d'Esports, Miguel Chover, han rebut en el Saló de Plens a estos esportistes, acompanyats dels seus familiars i del president del club, Juan Carlos Morte, als qui se'ls ha lliurat un distinta commemoratiu.

  Quant als premis obtinguts per estos i este jòvens, en la modalitat Lluita lliure femenina, dins del Campionat d'Espanya sub23 Marta Ojeda Navarro es va alçar amb l'or amb 68 kg i Esmeralda Gallur Fernández amb la plata amb 72 kg. En el Campionat d'Espanya sènior absolut Marta Ojeda Navarro va aconseguir plata amb 68 kg i Esmeralda Gallur Fernández plata amb 72 kg.

  En Lluita lliure masculina, Raúl Gallur Fernández va aconseguir la medalla de plata amb 92 kg. En Lluita grecoromana, en el Campionat d'Espanya sènior absolut, Guillermo Gasca Fresneda va aconseguir medalla de bronze amb 77 kg.

  En Sambo masculí esperanzas, cadascun en la seua categoria segons pes, Sagunt va aconseguir 3 ors amb Aitor Gil (48 kg), Gonzalo García (52 kg) i Daniel Oliver (65 kg). En Gi-Grappling, en la categoria Femení escolar, Lucía Benet Peris va aconseguir l'or amb 48 kg; i en Grappling No-Gi, Raúl Gallur es va fer amb l'or amb 92 kg.

  Quico Fernández, en primer lloc, ha donat l'enhorabona a tots ells en este acte d'homenatge, assegurant que en l'esport "la família és molt important amb tantes hores d'entrenament, trasllats i competicions, és un esforç". L'alcalde ha afirmat que practicar-lo "és positiu per a la persona, per a la seua formació, sempre hi ha una recompensa, encara que no s'obtinga un trofeu o medalla. L'esport no solament és una qüestió física, perquè mentalment, la disciplina i l'esforç són uns valors fonamentals per a superar els obstacles que té la vida o per a marcar-se metes".

  Miguel Chover ha destacat que este és "un reconeixement a la vostra labor, a un treball i un esforç per a obtindre uns objectius. Des de la vostra joventut ja heu aconseguit assoliments i per eixa raó esteu hui ací". Chover també ha volgut agrair "als vostres entrenadors Pedro Ojeda, Fernando Bazataquí i Darío de Nalda que són, sens dubte, part important dels assoliments que vosaltres aconseguiu perquè us ensenyen a gaudir, a competir i a ser millors persones". Finalment, el regidor ha donat les gràcies "pel que heu aconseguit i sobretot per a animar-vos a continuar esforçant-vos".

  L'alcalde ha recordat que Sagunt "és una gran ciutat de l'esport ja que probablement és una de les ciutats amb major pràctica esportiva federada i no federada i amb més esports de les ciutats que es coneix. Això demostra que Sagunt és una ciutat saludable, que educa i que cree en la seua gent". En este sentit, Fernández ha finalitzat la intervenció afirmant que, a més de donar-los una medalla de la ciutat, "vos donem les gràcies pel vostre temps i pel vostre esforç. Que tingueu sort en la vida i, sobretot, no descureu els estudis, encara que a vegades són els pares els qui s'equivoquen llevant-los l'esport als fills a causa de les males notes. No s'ha de castigar llevant una cosa que en realitat és positiva".

  Pujar