17 d’octubre de 2019 17/10/19

L'Ajuntament de Sagunt finalitza dos accions formatives de Formació Professional per a persones desocupades

L'Ajuntament de Sagunt finalitza dos accions formatives de Formació Professional per a persones desocupades - (foto 1)
  • Els cursos es van iniciar en gener de 2019 i al llarg de 5 mesos s’han format un total de 19 persones

El mes de juny passat han finalitzat dos accions formatives de Formació Professional per a persones desocupades. Estos dos cursos han estat gestionats pel departament de Promoció Econòmica i Industrial subvencionats al 100% per LABORA Servici valencià d'ocupació i formació.

Els cursos es van iniciar al gener de 2019 i durant 5 mesos s'han format un total de 19 persones, 7 de les quals eren dones i 12 hòmens. Un dels cursos estava dirigit al col·lectiu de diversitat funcional en l'especialitat formativa d‘Operacions auxiliars de servicis administratius i generals’ amb una duració de 440 hores, mentre l'altre estava dirigit al col·lectiu de persones en situació d'exclusió social en l'especialitat formativa d’Operacions de gravació i tractament de dades i documents’. Este últim va durar un total de 450 hores.                         

Un dels punts més important d’estes accions formatives és el mòdul de pràctiques professionals no laborals realitzat en empreses del municipi, ja que permeten a l'alumnat complementar la formació i desenvolupar les competències professionals adquirides durant la formació en contextos reals de treball.

El departamento ha mostrat el seu agraïment a les empreses de la localitat per haver acollit l’alumnat en els seus locals durant este període de pràctiques no laborals; com són, AFACAM, Digital inter-fax, SL, IES Eduardo Merello, Hi-Qua, SL, IES Camp de Morvedre, SAG, OpenSpace, ACEISYC, Morvedre Group de serveis ofimátics, SL, Cristaleria Cerezuela, SL i Tarín Cerezuela servicis, SL.

ocultar
L'Ajuntament de Sagunt finalitza dos accions formatives de Formació Professional per a persones desocupades
Pujar