elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt rep les i els esportistes guardonats en la Gala de l'Esport del Club de Lluita Camp de Morvedre

L'Ajuntament de Sagunt rep les i els esportistes guardonats en la Gala de l'Esport del Club de Lluita Camp de Morvedre
  • Amb motiu del reconeixement que la Federació de Lluites Olímpiques i Esports Associats de la Comunitat Valenciana ha atorgat tant a l'Ajuntament com a diversos integrants del club.

L'Ajuntament de Sagunt ha rebut este matí el club de Lluita Camp de Morvedre, amb motiu del reconeixement que la Federació de Lluites Olímpiques i Esports Associats de la Comunitat Valenciana ha atorgat tant a l'Ajuntament com a diversos integrants del club.

En este sentit, els reconeixements van tindre lloc el passat 9 d'octubre en la Gala de l'Esport 2021 en la qual es van atorgar diversos premis vinculats amb el municipi. Entre ells, es va fer lliurament d'una Menció honorífica a l'Ajuntament de Sagunt pel sacrifici, formació i suport que realitza en tots els seus components tant en l'àmbit professional com esportiu.

Així mateix, les i els esportistes reconeguts en la Gala de l'Esport 2021 pels seus resultats en la temporada 2019-2020 i que han assistit a la recepció són Gonzalo García Fajardo i Esmeralda Gallur Fernández. A més, es va guardonar Pablo Perales Cabrejas per la seua trajectòria esportiva com a àrbitre. Lse mencions especials per la trajectòria esportiva individual van ser per a Santiago Llamas Rus, Ricardo Fernández Arroyo i Juan Carlos Morte Alfonso.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assenyalat que en el club es fa «un treball multidisciplinari i que es veu reconegut amb els i les atletes actuals, i en l'esperança de la nostra ciutat en l'esport de la lluita, així com en l'àmbit arbitral, i en la trajectòria dels i les esportistes i compromís amb el club, perquè la lluita tinga passat, present i futur a la ciutat. Particularment la lluita té una gran tradició encara que siga un esport minoritari i és important que el continuem cultivant».

D'altra banda, el regidor d'Esports, Javier Timón ha felicitat el club i les persones assistents pels «èxits aconseguits des del punt de vista de la pròpia competició i de l'arbitratge, com pel reconeixement de la trajectòria esportiva de tres llegendes vives d'este esport en la nostra localitat, que han contribuït i continuen contribuint activament en el creixement, el desenvolupament i la consolidació de l'esport de la lluita, el qual compta amb una enorme tradició en la nostra població».

Timón també ha agraït a la Federació de Lluites Olímpiques i Disciplines Associades de la Comunitat Valenciana, així com al seu president, David Almendáriz per haver atorgat la menció honorífica a l'Ajuntament de Sagunt, «ja que com vaig manifestar en la gala, suposa una recompensa per a la nostra ciutat, una ciutat de l'esport, que viu per i per a l'esport i on la nostra principal acció va dirigida al suport incondicional cap als nostres clubs, encara que també som conscients del necessari suport a les diferents Federacions Esportives, pel que suposen per al creixement dels projectes esportius dels nostres clubs i per a l'atracció de grans esdeveniments esportius al nostre municipi, ja que això permet alhora, atraure turisme esportiu, de qualitat i riquesa econòmica», ha destacat el regidor.

En este sentit, el president del Club de Lluita Camp de Morvedre, Juan Carlos Morte Alfonso, ha agraït a l'Ajuntament la seua col·laboració i suport al club i ha explicat els diferents mèrits i trajectòria de les i els guardonats. A més, el guardonat Gonzalo García Fajardo ha agraït a l'Ajuntament de Sagunt el seu suport durant la situació de pandèmia per ser «innovador i fer costat als i les esportistes perquè pogueren entrenar». Després de les intervencions s'ha guardat un minut de silenci per la recent pèrdua d'Arturo González Sánchez, qui va ser president, president d'Honor, director tècnic i entrenador del club i al qual també se l’ha recordat hui per part de l'Ajuntament i els i les esportistes del Club de Lluita Morvedre que han assistit hui.

Pujar