elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt entrega els diplomes dels cursos d'Inserció Sociolaboral

L'Ajuntament de Sagunt entrega els diplomes dels cursos d'Inserció Sociolaboral

    Este dijous el Programa d'Itineraris d'Inserció Sociolaboral ha celebrat l'entrega de diplomes i carnets professionals dels últims cursos que s'han realitzat en els últims mesos. Este programa, realitzat conjuntament entre els departaments de Promoció Econòmica i de Serveis Socials, va començar enguany per a realitzar accions d'orientació laboral amb les persones més necessitades i amb dificultats per trobar treball.

    Dins de les accions realitzades s'han inclòs cursos de formació laboral de molt diversa índole. Després de superar la formació i trobar-se més preparades per al món laboral, les 90 persones assistents van agrair la formació, així com el treball realitzat per les tècniques que durant enguany han coordinat els seus itineraris i els han ajudat a millorar les seues condicions laborals.

    Els diplomes que s'han entregat pertanyen als cursos de búsqueda activa d'ocupació, manipulador d'aliments (II edició), carretoner (II edició), pont grua (II edició), mosso de magatzem (II edició) i encaixadora de magatzem amb pràctiques en empreses (II edició). Cal destacar que, a més de les pràctiques en empreses d'alguns cursos, han sigut vàries les participants que han trobat treball en empreses de la localitat després d'adquirir esta formació.

    Pujar