elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt dóna a conéixer les zones d'actuació de la Comitiva de Patges Reials

L'Ajuntament de Sagunt dóna a conéixer les zones d'actuació de la Comitiva de Patges Reials
  • Es fa públic un llistat de carrers i dies en què els Patges Reials passaran pels domicilis a recollir les cartes per als Reis d’Orient

L'Ajuntament de Sagunt ha donat a conéixer les zones d'actuació, així com les dates de la Comitiva de Patges Reials. A causa de la demanda ciutadana per saber quin dia passaran els Patges Reials per les cases dels xiquets i xiquetes de la ciutat, des d'Alcaldia emeten un llistat.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assenyalat que continuen avançant «en este projecte tan bonic» i que es tracta d'un llistat «indicatiu, ja que sempre pot haver-hi necessitats i urgències d'última hora per les quals puga haver-hi xicotetes variacions, però sí que almenys permet els pares i mares tindre una idea sobre el dia en què es produirà eixa visita de la Comitiva de Patges Reials».

Amb la publicació d’este llistat «continuem avançant en este projecte d'il·lusió i de màgia i intentem alhora facilitar la vida a les nostres famílies que han patit els efectes de la pandèmia i consideràvem que necessitaven una aportació d'il·lusió i màgia en estos dies nadalencs», ha afirmat l'alcalde.

D'altra banda, enguany, a causa de la cancel·lació de la tradicional Cavalcada de Reis i del Campus de Nadal, el projecte de la Comitiva de Patges Reials «ha volgut tindre en compte els jóvens de la ciutat, ja que és un moment difícil en el qual tenim un alt atur juvenil i per això, d'acord amb ses Majestats els Reis d’Orient, hem intentat comptar amb tota eixa borsa de població que necessita este tipus de contractes», ha declarat el primer edil. Per a estes contractacions, es destinaran 30 000 euros en salaris, «un import relativament xicotet per a les activitats que habitualment duem a terme per Nadal, però era imprescindible que continuàrem realitzant eixa xicoteta aportació, per la il·lusió que aporta als més xicotets i xicotetes de la ciutat, però també com una ajuda per a totes eixes persones que col·laboraran formant part de la comitiva».

Pujar