elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt convida la ciutadania el Dia de la Constitució per a una lectura pública a càrrec de la infància

L'Ajuntament de Sagunt convida la ciutadania el Dia de la Constitució per a una lectura pública a càrrec de la infància
  • Tindrà lloc el 6 de desembre, a les 12.00 hores, a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt

L'Ajuntament de Sagunt convida la ciutadania a participar el Dia de la Constitució en una lectura pública de la Carta Magna a càrrec de la infància del municipi. Dilluns que ve 6 de desembre, a les 12.00 hores, la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt acollirà este acte.

Des de l'Alcaldia s'ha convidat tots els centres d'Educació Infantil i Primària del municipi, tant públics com concertats, a participar en esta iniciativa en la qual es llegiran diferents articles de la Constitució Espanyola, en concret, els referits al Títol I, que recull els Drets i Deures Fonamentals. La lectura serà a càrrec d'alumnes que formen part dels consells escolars de cada centre escolar del municipi. Així mateix, també participaran en esta lectura la Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Aitana González, i la Reina Infantil de la Casa d'Andalucía, Paula Borrás.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha indicat que «recuperem el Dia de la Constitució, celebració que va instaurar recentment l'Ajuntament de Sagunt, perquè creiem que és molt important reflexionar en positiu sobre el que és la nostra Constitució, la màxima norma del nostre ordenament jurídic, però també el text del qual emanen els nostres drets fonamentals. Continuem utilitzant per a això la col·laboració dels més xicotets i xicotetes perquè cresquen en igualtat i amb absolut respecte a tots els nostres valors i principis com a societat».

Així mateix, Moreno ha assenyalat que «esperem una celebració, seguint per descomptat totes les normes de seguretat, però al cap i a la fi una celebració en positiu» i ha animat tota la ciutadania a participar «en este acte que pretén posar en relleu eixa gran societat democràtica que hem construït entre tots i totes».

Pujar