elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt i la Conselleria d'Educació estudien millorar les instal·lacions de l'IES Eduardo Merello

L'Ajuntament de Sagunt i la Conselleria d'Educació estudien millorar les instal·lacions de l'IES Eduardo Merello
  • Les intervencions les faria directament la Conselleria o l'Ajuntament a través del Pla Edificant

L'Ajuntament de Sagunt i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport estan valorant una sèrie d'actuacions de millora de les instal·lacions de l'IES Eduardo Merello com són la reforma de laboratoris i altres espais orientats cap a l'educació de la Formació Professional.

Este dimarts, 13 de juliol, el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor García; el director general d'FP i Ensenyaments Especials, Manolo Gomicia; i per la subdirecció d'Infraestructures Educatives, Amaya Acebedo; acompanyats pel regidor d'Educació, José Manuel Tarazona; la regidora de Promoció Econòmica, María José Carrera; i la direcció del centre i tècnics municipals, han visitat l'institut per a valorar les actuacions de millora.

El procediment per a dur a terme estes intervencions es concretarà en pròximes dates. La intervenció la realitzarà la Conselleria o l'Ajuntament de Sagunt a través de la delegació de competències, amb el Pla Edificant, en el qual les entitats locals reben la delegació de competències de la Generalitat Valenciana per a la construcció, ampliació, adequació, reforma i equipament de centres públics docents com ja s'ha fet en la construcció de l'IES Núm. 5 i altres actuacions en el nostre municipi.

En paraules del regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, «l'objectiu és continuar invertint a millorar les instal·lacions per a potenciar la Formació Professional en el nostre municipi». Tarazona ha agraït la visita dels càrrecs de la Conselleria «per a proposar intervencions que milloren les instal·lacions d'un centre referent en matèria d'FP com l'IES Eduardo Merello. El nostre teixit productiu necessita d'una Formació Professional de qualitat i per això han de tenir unes instal·lacions òptimes. Continuem treballant entre ajuntament, centres i conselleria per a obtener aquests objectius mitjançant aquestes sinergies».

Per la seua banda, la regidora de Promoció Econòmica, María José Carrera, ha destacat la importància d'invertir en els centres d'FP: «Per a nosaltres és molt important que les administracions i la Conselleria d'Educació valoren els nostres centres de Formació Professional com a referents autonòmics, però necessitem que invertisquen a rehabilitar els espais necessaris perquè els nostres cicles tinquen totes les innovacons i infraestructures que requereix el mercat laboral actual. Des de la delegació de Promoció Econòmica estem unint llaços amb les empreses del nostre municipi, les assentades i les que estan per vindre, creant i reforçant programes d'FP dual. Tenim clar i apostem per un municipi que aposta per l'ocupació, l'educació i el progrés industrial».

Pujar