elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament reconeix a una de les alumnes del municipi amb millors notes d'accés a la universitat

L'Ajuntament reconeix a una de les alumnes del municipi amb millors notes d'accés a la universitat
  • L'alcalde de Sagunt ha rebut este matí a una dels 15 alumnes amb millors notes d'accés a la universitat que no va poder assistir a l'acte del dia 2 de juliol

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha rebut este matí a l'Ajuntament de Sagunt a Cristina Caballero, alumna de l'IES Clot del Moro, que ha sigut una de les estudiants del municipi amb les millors qualificacions acadèmiques en les Notes d'Accés a la Universitat (NAU).

Esta alumna no va poder assistir el passat 2 de juliol a l'acte en què van ser rebuts els seus 14 companys, que van formar part del grup d'estudiants amb millors notes i, per tant, l'alcalde ha volgut rebre-la expressament per a reconéixer la seua constància, dedicació i els seus bons resultats. Darío Moreno li ha entregat una insígnia i una estilogràfica.

Per a realitzar la selecció de l'alumnat s'han tingut en compte les notes de tots els instituts de la ciutat. Una nota que s'obté, d'una banda, amb la mitjana dels dos cursos de batxiller i, per una altra, la nota que s'ha obtingut en l’EBAU, de manera que resulta representativa de tot un període.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha explicat que es tracta d'un acte de reconeixement a la seua labor individual: «Açò és un acte que des de l'Ajuntament havíem de posar en valor, perquè d'alguna forma eres un exemple també per a futures generacions. És important transmetre el missatge a xiquets i xiquetes que traure bones notes acadèmiques ens permetrà el dia de demà tindre millors professionals i més oportunitats laborals».

Els altres alumnes i les alumnes als qui se li ha fet el reconeixement han sigut: Paola Rosalía Saeta Ramírez, Clara Herrero Oliva, Ana Mateo Montolio, María López Hernández, José Monreal Badía, Nayara González Soto, Andrea Díaz-Alejo León, Cristina Caballero Ramón, Laura Aznar Aliaga, Mar Domínguez López, Ignacio Adán García, Lucía Esteban Chavarría, Jesús Martínez Aja, Marina Gómez Morillas, Lucia Lorenzo López.

Pujar