25 d’abril de 2019 25/4/19

L'Ajuntament invertix quasi 200.000 euros en millores en el polígon Ingruinsa

L'Ajuntament invertix quasi 200.000 euros en millores en el polígon Ingruinsa - (foto 1)

L'Ajuntament de Sagunt ha acabat una sèrie d’activitats en el polígon Ingruinsa amb l'objectiu de millorar la seua accessibilitat, la mobilitat i l'aspecte del polígon. L’obra va ser adjudicada a Pavasal per 194.666 euros (IVA inclòs). Estes millores s'han dut a terme amb ajudes de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Les principals accions que s'han realitzat en el polígon Ingruinsa són la creació d'un nou carril bici, la millora de la imatge del parc industrial amb un reforç de la vegetació mitjançant una replantació d'arbres, millorant la barrera verda que existex entre el parc i el nucli urbà, generant un recorregut biosaludable. També una millora viària amb una nova ordenació de la circulació de vehicles, una nova regulació de l'aparcament, una nova connexió del parc industrial amb el nucli urbà en la vora Est amb l'obertura d'un nou vial. També una millora d'accés per als vianants en creus del polígon, nova senyalització i identificació dels carrers i col·locació de directori general i, finalment, nova senyalització de trànsit.

L'alcalde, Quico Fernández, ha explicat que “s'ha fet una inversió important en el polígon Ingruinsa que, a més de donar una major mobilitat a les pròpies empreses del polígon també ens ha permés solucionar una demanda que és un accés directe al centre del Port de Sagunt. Crec que millorarà l'accessibilitat de tot este espai d'oci que era una de les problemàtiques que havíem detectat i que a més esta inversió queda definitivament solucionada”.

El delegat de Manteniment, Pepe Gil, ha declarat que “hem obert un nou accés al Port de Sagunt que permetrà, a més d'accedir fàcilment quan siguen les festes patronals que col·lapsen l'entrada pel Forn Alt, poder també eixir del Port d'una manera més lògica. Cal assenyalar que hem aprofitat unes ajudes de la conselleria d'Economia Sostenible i el que hem fet ha sigut millorar tot el polígon de Ingruinsa. Hem fet un nou carril bici, hem millorat la barrera verda que amortix els sorolls que puga haver-hi en el polígon a més d'incrementar el nombre de places d'aparcament que hi havia i hem canviat el sentit d'alguns carrers perquè la circulació dels vehicles siga més lògica”.

Inserció de comentaris desactivada temporalment

En estos moments, el sistema d'inserció de comentaris està temporalment desactivada per qüestions d'actualització i manteniment.

En breus tornarà a estar actiu.

Disculpeu las molèsties.