elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament col·labora amb la UDEF que ha iniciat una investigació en dependències municipals

    L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha mostrat la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt amb la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF) que ha entrat aquest matí en l'ajuntament i ha requerit diferent informació. L'alcalde ha convocat aquest matí una Junta de Portaveus per a informar a tots els grups d'aquest assumpte.

    Fernández, acompanyat d'altres membres de l'equip de govern com Guillermo Sampedro i Pablo Abelleira, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a informar d'aquesta intervenció: "La UDEF s'ha presentat hui en l'ajuntament i ha requerit informació referent a documents, factures i contractes. No teníem constància d'aquesta circumstància. És una situació desagradable per a un ajuntament i hem fet tot el que la policia, per ordre judicial, ens ha demanat, que és bàsicament col·laborar".

    Davant les preguntes dels mitjans, l'alcalde ha manifestat què està decretat el secret de sumari, i ha afegit que encara que no té una informació estrictament oficial, entén que estan requerint informació de les dues últimes legislatures: "Estem col·laborant amb la justícia, que és la nostra obligació, i esperem que tot es resolga d'una manera favorable i que la justícia faça el seu camí i el nom d'aquesta ciutat quede per damunt d'aquestes circumstàncies." Fernández ha afegit que no sap d'on ha partit la denúncia.

    Pujar