elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jutgen a un home per intentar assassinar a la seua exdona a Sagunt

Jutgen a un home per intentar assassinar a la seua exdona a Sagunt
  • El presumpte maltractador ja havia agredit en altres ocasions a la víctima

Un home s'enfronta a 13 anys de presó per amenaçar, maltractar i intentar matar a la seua exdona en les proximitats de l'estació de tren de Sagunt. Els fets pels quals se'l jutja, segons detalla l'escrit de la Fiscalia, van ocórrer el juny passat de 2018, quan l'acusat i la víctima es van citar per a veure's quatre mesos després que ella li manifestara la seua intenció de divorciar-se d'ell.

La dona va acudir a la cita acompanyada del seu fill, amb el qual s'havia anat a viure a Astúries després de la separació. En aquest moment, el processament va intentar apunyalar a la víctima sense aconseguir-lo, moment en què va intervindre el fill que tots dos tenien en comú, a qui posteriorment també va tractar de clavar una navalla, sense aconseguir-lo finalment.

El Ministeri Públic sosté que el presumpte maltractador ja havia agredit en altres ocasions a la víctima, concretament al febrer del mateix any, quan li va propinar diverses punyades i espentes i va arribar a tirar-la per les escales en l'edifici on residien, el qual es trobava en la localitat de Gilet.

L'acusat s'enfronta a delictes d'homicidi en grau de temptativa, maltractament en l'àmbit familiar i amenaces.

Pujar