8 d’agost de 2020 8/8/20

La Junta de Govern de Sagunt adjudica el contracte d'obres d'adequació en la passarel·la per a vianants sobre la línia de ferrocarril

La Junta de Govern de Sagunt  adjudica el contracte d'obres d'adequació en la passarel·la per a vianants sobre la línia de ferrocarril - (foto 1)
  • L'obra ha sigut adjudicada a l'empresa Geocivil S.A. per 79.163 euros (IVA inclòs) i amb un termini d'execució de mes i mig

MÉS FOTOS
La Junta de Govern de Sagunt  adjudica el contracte d'obres d'adequació en la passarel·la per a vianants sobre la línia de ferrocarril - (foto 2)

La Junta de Govern Local ha adjudicat el contracte d'obres de substitució i adequació d'elements de protecció en la passarel·la per a vianants sobre la línia de FF.CC València-Sagunt-Barcelona situada al carrer Canet d'en Berenguer. Es tracta d'una actuació tramitada des del departament de Contractació i que depén del departament de Manteniment.

L'empresa Geocivil, S. A. serà l'encarregada de realitzar estes obres per un import total de 79.163 euros (IVA inclòs) i tindrà un termini d'execució d'un mes i mig, comptats a partir de l'endemà a la signatura de l'Acta de Comprovació del Replanteig. Cal destacar que l'inici dels treballs estarà condicionat a l'obtenció de tots els permisos i autoritzacions necessàries.

Atés que els elements de protecció existents es troben en mal estat a causa de la deterioració progressiva en el temps, especialment la tanca antivandàlica, les obres a executar consistiran en treballs previs i instal·lacions provisionals, arrancades i demolicions, serralleria, revestiments i acabats, així com la senyalització, vigilància i abalisament per a l'execució de les obres dins de l'àmbit de l'actuació.

Pujar