30 de novembre de 2020 30/11/20

La Junta de Govern Local aprova la concessió de la llicència ambiental i d'edificació per a la segona nau de Mercadona

La Junta de Govern Local aprova la concessió de la llicència ambiental i d'edificació per a la segona nau de Mercadona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Junta de Govern Local aprova la concessió de la llicència ambiental i d'edificació per a la segona nau de Mercadona - (foto 2)
  La Junta de Govern Local aprova la concessió de la llicència ambiental i d'edificació per a la segona nau de Mercadona - (foto 3)

  La Junta de Govern Local ha aprovat la concessió de la llicència ambiental i d'edificació a l'empresa Mercadona per a la creació d'una segona nau que se situarà dins del complex industrial-logístic que està creant Mercadona en el polígon Parc Sagunt i que s'espera que genere més de mil llocs de treball. L'activitat d'esta nau va dirigida, bàsicament, a la rentada i classificació d'envasos i a la compactació de cartó.

  La superfície d'esta segona nau és de 26.360 metres quadrats. Una vegada concedides estes llicències, la constructora de Mercadona té previst iniciar les obres el més prompte possible.

  El regidor d'Activitats, Guillermo Sampedro, ha destacat el treball realitzat pels departaments d'Activitats i Urbanisme que “sense que es ressenta el dia a dia, són capaços d'agilitar al màxim la instal·lació de noves empreses, aconseguint les llicències de manera àgil i ràpida, perquè les instal·lacions puguen estar el més prompte possible i puguen començar en breu”.

  Per la seua banda, el regidor d'Urbanisme, Pablo Abelleida, ha coincidit en destacar la rapidesa dels dos departaments en la tramitació de la llicència i ha afegit: “Cal agrair a l'empresa Mercadona i als seus responsables l'elecció de la nostra ciutat per a la implantació d'este gran projecte, així com el compliment de tots els objectius que s'havien fixat, ja que ha sigut una iniciativa que ha ajudat molt a convertir Parc Sagunt en un pol d'atracció d'inversions”.

  Els departaments d'Activitats i d'Urbanisme han tramitat estes llicències en qüestió de setmanes amb l'objectiu d'agilitar al màxim la instal·lació d'esta empresa a la ciutat i que puga arrancar el més prompte possible la seua activitat. En l'actualitat, tots dos departaments es troben revisant la resta dels projectes que Mercadona té previst posar en marxa en el municipi, segons han informat.

  Pujar