30 de setembre de 2020 30/9/20

La Junta de Govern concedix les subvencions de 2017 destinades a les associacions de comerciants

  La Junta de Govern Local ha concedit 25.419,81 euros a cinc associacions de comerciants del municipi. Estes ajudes estan destinades a la realització d'actuacions de modernització i millora de la competitivitat del sector comercial de Sagunt durant l'any passat.

  En concret s'han concedit en dos línies d'actuació, d'una banda per subvencionar la realització d'activitats de promoció dirigides a la dinamització del comerç local de Sagunt durant 2017, com campanyes de promoció destinades a dinamitzar el comerç de proximitat, i per una altra per a fires comercials dirigides a afavorir el coneixement i difusió del comerç de la ciutat i afavorir l'intercanvi entre consumidors i comerços.

  Per al regidor de Comerç, Sergio Moreno, "es tracta d'una iniciativa més duta a terme per l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt amb la finalitat de donar suport a les actuacions dutes a terme per les associacions de comerciants del municipi per dinamitzar el comerç de proximitat".

  Moreno ha ressaltat el gran treball de dinamització de la vida de barri que desenvolupen estes entitats. I, a més, ha destacat que per a les associacions "és important saber amb certa previsió amb què compten per poder planificar les seues activitats i el nostre compromís és activar les convocatòries de subvencions el més prompte possible".

  En total s'han concedit cinc subvencions a activitats de promoció comercial a Asociación de Detallistas del Mercado de Sagunto (3.830,47 €); Asociación de Vendedores del Mercado del Puerto de Sagunto (2.740 €); Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt (4.088,62 €); Asociación de Comerciantes Nueve de Octubre (1.731,92 €) i Asociación de Comerciantes y Profesionales de Puerto de Sagunto (2.745 €), i tres a fires comercials, Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt (4.417,18 €); Asociación de Comerciantes Nueve de Octubre (2.845 €) i l'Asociación de Comerciantes y Profesionales de Puerto de Sagunto (3.021,62 €).

  Pujar