29 de maig de 2020 29/5/20

Joventut i Infància presenta l'Agenda Jove de març

Joventut i Infància presenta l'Agenda Jove de març - (foto 1)
  • Entre la programació, música en directe, exposicions, cinema i la setena edició Splash Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana

La Regidoria de Joventut i Infància presenta l'Agenda Jove de març. La programació que s'oferirà a la població més jove durant este mes estarà formada per música, cinema, monòlegs, exposicions i l’Splash Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana.

Com a esdeveniment destacat del mes, el 27, 28 i 29 de març el Casal Jove del Port de Sagunt acollirà la setena edició de l’Splash Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana, que es presentarà demà, dijous 5 de març a les 19.00 hores, en el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València.

El regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha assegurat que l'Agenda «conté estils de música de tots els estils, tres concerts, fins a set pel·lícules, quatre exposicions, l’Esplai Jove entre moltes altres activitats però, sobretot, l’Splash, el Festival del Còmic que marcarà l'esdevenir de la regidoria durant tot el mes de març amb les exposicions, els estands, els tallers i tot allò relacionat amb el món del còmic».

En l'apartat musical de l'agenda, este mes es podrà gaudir de música en directe de tots els estils. Bebesol oferirà un espectacle de música clàssica infantil i familiar, dirigida a bebés de 0 a 16 mesos a càrrec de De Soprano i Arpa. Per als amants de Red Hot Chili Peppers, s'ha programat un tribut al disc Freaky Styley de la banda de Los Ángeles. D'altra banda, el duo Té Canela tancarà la seua gira per Espanya a Sagunt amb música carregada d'optimisme sense deixar de costat la crítica social. I, per a tots aquells que vulguen demostrar les seues habilitats musicals, hi haurà un Micro Obert amb l'associació Klavija.

La programació també compta amb l'humor de Valeria Ros, que portarà el seu monòleg Sin filtro, amb el qual farà partícip el públic de les seues obsessions i fracassos. En l'apartat d'Oci alternatiu, destaca el conegut programa Lluna Plena amb infinitat d'activitats i tallers per a majors de 14 anys.

Per als més cinèfils, març arriba amb tres cicles de cinema, el primer dels quals és Matinal infantil que projectarà Las crónicas de Spiderwick i Las aventuras de Tintín: El sector del unicornio. El segon continua amb el súper cicle dels anys 20 amb Bales sobre Broadway, Las uvas de la ira i Belle époque. Finalment, un cicle de cinema que girarà entorn de l’Splash, amb la projecció d’Astérix: El secreto de la poción mágica i Buñuel en el laberinto de las tortugas.

En l'apartat d'exposicions, el Centre Cívic comptarà amb l'exposició El Víbora. La cúpula, quaranta anys i un dia de còmic underground i el Casal Jove de Port del Sagunt obrirà les portes a Dracs solts. Una ullada a l’obra de Xulia Vicente, a Mamen Moreu. Una dècada de vinyetes i la mostra Fernando Dagnino. L’home darrere de Smart Girl.

Com cada mes, es duen a terme els programes d'oci Esplai Jove, tant en el Casal Jove del Port de Sagunt com en el Centre Cultural Mario Monreal, per a joves de 8 a 20 anys en què hi haurà futbolí, ping pong, jocs de taula, PS4, tallers, música, etc.

A més, des de la regidoria recorden que la convocatòria per al Morvedre rock estarà oberta fins al 4 d'abril en les seues dos modalitats. També es pot gaudir dels grups de conversa en anglés amb voluntariat europeu, d'un bus a la neu durant diversos caps de setmana del mes i un taller d'escalada gratuït en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Per a més informació sobre horaris de totes les activitats, consultar la web https://www.saguntjove.es/ i els perfils de Sagunt Jove en Twitter i Facebook.

Pujar