17 d’octubre de 2019 17/10/19

Jòvens de 12 a 16 anys aprenen cuina saludable al Campus Xef

Jòvens de 12 a 16 anys aprenen cuina saludable al Campus Xef - (foto 1)

Al Casal Jove del Port de Sagunt es desenvolupa el quart campus jove, el Campus Xef, que acull xiquets entre 12 i 16 anys, que començarà durant la setmana del 8 al 12 de juliol. Pretén aconseguir que els més jòvens aprenguen a crear autèntiques receptes de cuina, preparar els seus propis i nous menús i presentar de forma elegant totes les seues elaboracions.

L'última edició del campus ha sigut un èxit, amb la participació 15 xics i xiques que s'han inscrit amb ganes d'aprendre i conéixer el món de la cuina fins al divendres 12 de juliol Estos jòvens nascuts entre 2003 i 2007 gaudiran d'una setmana plena d'activitats programada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt.

L'estiu és el moment per a poder realitzar totes aquelles activitats que ens atrauen durant el curs però que és difícil traure temps lliure durant tot l'any, per això mateix comptem amb cinc campus al llarg de tot el mes de juliol. En este cas al Campus Xef els més jòvens coneixeran els secrets de la cuina.

La setmana està plena d'activitats, amb jocs d'aigua i un “Scape Room” amb moltes sorpreses, a més, de gaudir de totes les dinàmiques i espais de joc del Casal Jove. Una de les proves més importants és la presentació i concurs de cuina proposat per als últims dies, on hauran de demostrar tot allò que han aprés durant la setmana en un concurs de cuina final, on la creativitat i la qualitat es tindran molt en compte.

Els campus del mes de juliol des de Campus Jove 2019, estan tenint un èxit rotund, les inscripcions per al “Campus Xef” i el pròxim “Campus Modelaje 3D” estan completes, ja que la majoria de xics i xiques repetixen la seua experiència. Per al “Campus Dance”, que manté obert el termini d'inscripció amb un nombre major de places, s'espera que es complete durant la setmana del 8 a l'11 de juliol.

La regidoria de Joventut en tots els seus campus ha proposat una activitat aquàtica com a tancament de la setmana lúdica i cultural plena de reptes i diversió. Esta activitat aquàtica inclosa en el programa de cada Campus Jove 2019 consistix en surf, paddle surf i/o caiac en la zona de Puerto Siles. Des de l'Ajuntament s'ha disposat d'un autobús per a portar els joves des del Casal Jove fins a les instal·lacions i el seu posterior retorn amb la tutorització en tot moment d'un monitor del Casal Jove.

ocultar
Jòvens de 12 a 16 anys aprenen cuina saludable al Campus Xef
Pujar