elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les intervencions policials s'intensifiquen a Torrent per a prevenir botellons

Les intervencions policials s'intensifiquen a Torrent per a prevenir botellons
  • El dispositiu especial del passat cap de setmana va registrar 77 denúncies de diferents infraccions com l'ús incorrecte de la màscara

La Policia Local de Torrent ha posat en marxa diferents actuacions policials per a intentar evitar les aglomeracions en determinats punts de la ciutat. Durant els caps de setmana s'ha reforçat encara més la vigilància i les intervencions policials amb la finalitat de preservar la seguretat ciutadana.

El passat cap de setmana, la Policia Local de Torrent va registrar un total de 77 denúncies corresponents a diferents infraccions. El major número d'elles, concretament 32, es van donar per l'ús incorrecte de la màscara. D'altra banda, 20 corresponen al consum d'alcohol en la via pública, 16 per infringir l'ordenança de convivència ciutadana i 9 per desobediència a l'autoritat.

Aquestes actuacions se sumen a les labors permanents de control que van acompanyades de diferents accions de conscienciació sobre la responsabilitat individual i l'esforç col·lectiu en la lluita contra la pandèmia provocada pel COVID-19.

Actualment, Torrent té una incidència de 153,27 casos per cada 100.000 habitants, no és una xifra molt alta, però si preocupant perquè en només cinc dies ha augmentat un 58,39 i s'ha triplicat en menys de 15 dies. Per això, les intervencions policials s'han intensificat per a evitar que el nombre de casos continue pujant en el municipi.

Actualment, hi ha 126 casos positius de coronavirus a Torrent. Des que va començar la pandèmia s'han notificat 7.151 de PCR positives i han mort un total de 161 persones en la localitat.

Pujar