27 de gener de 2020 27/1/20

Iguales Teatro porta a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt ‘Perdició’, una obra teatral de gènere negre

Iguales Teatro porta a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt ‘Perdició’, una obra teatral de gènere negre - (foto 1)
  • La representació tindrà lloc el pròxim divendres, 22 de novembre, a les 21.30, i està destinada a tots els públics

La companyia valenciana, Iguales Teatro, representarà l’obra Perdició a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt el pròxim divendres, 22 de novembre, a les 21.30 hores. Una adaptació teatral de l'obra Double indemnity, del pare de la novel·la negra americana, James M. Cain.

L'obra teatral tindrà 90 minuts de duració i tracta d'una parella d'amants que assassinen al marit d'ella per cobrar la indemnització de l'assegurança. Este esdeveniment porta amb si les sospites, les investigacions, els girs imprevistos i l'expiació (o no) de la culpa. Tot això, en un paisatge subjugant, excitant, morbós i imprevisible.

Iguales Teatro homenatja amb l’obra Perdició el pare de la novel·la negra, James M. Cain, creador d'alguns estereotips sociològics i narratius del gènere.

La composició teatral del gènere negre estarà interpretada per Quique González, Mónica Zamora, Rebeca Artal-Dada, Fran de la Torre, Begoña Salido i Gil Zorrilla. Mentre que l'adaptació i direcció estan a càrrec de Begoña Salido i Salva Ferriol.

L’obra de teatre està destinada a tots els públics i el preu de l'entrada és de 7 euros.

Pujar