elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un home serà jutjat per obligar la seua parella a mantenir relacions sexuals a canvi de menjar a Sagunt

Un home serà jutjat per obligar la seua parella a mantenir relacions sexuals a canvi de menjar a Sagunt
  • La Fiscalia sol·licita 15 anys de presó per delicte de violació, un altre d'abús sexual i un delicte de maltractament psicològic

L'Audiència Provincial de València jutja aquest dimarts, 26 d'octubre, a un home acusat d'obligar a la seua parella a mantenir relacions sexuals a canvi de menjar i de fer un forat en una paret per accedir a l'habitació de casa seua a la qual es refugiava la víctima per violar-la.

La parella va començar a conviure a l'agost de 2019 en un domicili de Sagunt. Segons relata l'acusació pública, el processat tractava a la dona de forma denigrant i s'aprofitava de la situació de la víctima, que no tenia on viure.

Al novembre de el mateix any, quan la dona portava diversos dies sense menjar, l'home va ser fins a la seva habitació i li va oferir un cafè amb llet a canvi de mantenir relacions sexuals. La víctima es va negar i l'encausat va fer un esvoranc amb un martell a la paret que separava l'habitació de la víctima, per entrar i violar-la.

La Fiscalia sol·licita 15 anys de presó per delicte de violació, un altre d'abús sexual i un delicte de maltractament psicològic.

Pujar