9 d’abril de 2020 9/4/20

Un grup de voluntariat d'agricultors reforçarà les labors de desinfecció de la SAG en el municipi

  • Per a apuntar-se a esta iniciativa, el consistori oferix el número del Consell Local Agrari 96 265 58 85 perquè les persones interessades se sumen a esta activitat

El Consell Local Agrari i l'associació d'agricultors ASCOSA estan organitzant un grup de voluntariat perquè agricultors i agricultores, que disposen de determinada maquinària, reforcen les labors de desinfecció en el municipi en coordinació amb la Societat Anònima de Gestió (SAG). L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, durant la roda de premsa de hui, ha oferit el número de telèfon del Consell 96 265 58 85 perquè les persones interessades es puguen sumar a esta iniciativa de la citada associació i secundada per la presidenta del Consell Agrari, Gloria Parra, i l’Ajuntament.

Durant la roda de premsa, l'alcalde ha aprofitat per a agrair Francisco Campillo, president de l'associació ASCOSA, la seua immediata col·laboració, ja que segons ha expressat Moreno, ell s'ha encarregat d'organitzar tots els agricultors perquè facen les tasques d'higiene i desinfecció, i d'esta forma garantir la qualitat del servici.

Treball dels agricultors en l'estat d'alarma

D'altra banda, Moreno ha comunicat les especificacions sobre el treball d'agricultors de la zona durant l'estat d'alarma. L'alcalde ha traslladat que després de consultar amb les autoritats de la Policia Nacional, sobre l'autorització de les labors agrícoles, s'ha arribat a un acord: «Els agricultors només hauran de presentar el rebut d'IBI rústic o rebut de la Societat de Regants per a exercir el seu treball». D'esta manera se simplifica l'anterior requisit de demostrar la propietat dels camps amb l'objectiu d'evitar-hi robatoris.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar