30 de setembre de 2020 30/9/20

El grup de debat Àgora del Casal Jove s'estrena parlant de sexualitat

El grup de debat Àgora del Casal Jove s'estrena parlant de sexualitat - (foto 1)

    La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt continua amb el programa d'oci alternatiu per als i les jòvens del municipi. A més del projecte 'Lluna Plena' que es duu a terme en tots dos nuclis els caps de setmana, el Casal Jove ha obert les inscripcions per al I Taller de Debat Àgora destinat a jòvens de 14 a 18 anys. La temàtica triada per a este primer taller de dos sessions serà la sexualitat per a respondre a preguntes tals com la visió dels i les jòvens al voltant de la sexualitat; si canvia la seua perspectiva amb el pas dels anys; quins coneixements hi tenen o quines qüestions els preocupen.

    Esta primera convocatòria del grup de debat Àgora Jove es realitzarà hui dimecres, 5 de març, i dimarts 12, també de març, de 18 a 20 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt. Per a participar-hi cal inscriure's mitjançant missatge de whatsapp al 697 602 243. Més endavant, es posarà en marxa una segona convocatòria que tindrà lloc setmanes després i en la qual s'abordarà la temàtica de les apostes online.

    Un altre nou projecte del Casal Jove que fa setmanes que es troba en funcionament amb molt bon acolliment és el Club de Lectura i Escriptura Municipal. Es tracta d'un taller en el qual una desena de jòvens es reunix tots els divendres de 16 a 18 hores per a llegir, jugar i parlar de qüestions literàries. Recentment han acabat de llegir el seu primer lliure La Pell Freda, del català Albert Sánchez Piñol. Es tracta d'un llibre de misteri i ciència-ficció que aborda la manera que tenim de tractar amb els diferents. La setmana passada el grup d'adolescents, d'edats compreses entre els 14 i els 18 anys, va triar El conte de la serventa de la canadenca Margaret Atwood i una col·lecció de relats de l'escriptor romàntic Edgar Allan Poe com a pròximes lectures. A més, posaran en marxa un canal de Youtube on divulgar els seus llibres favorits i fer ressenyes conjuntes de les obres llegides en el club. També pretenen organitzar trobades amb autors i autores del seu interés així com conéixer booktubers, divulgadors i divulgadores de literatura juvenil.

    Pujar