19 de gener de 2021 19/1/21

La gelateria Véneta Gelato Italiano de Sagunt obté el títol 3a Millor Gelateria del Món

La gelateria Véneta Gelato Italiano de Sagunt obté el títol 3a Millor Gelateria del Món - (foto 1)
  • El mestre gelater Maurizio Melani porta a Sagunt al podi de la classificació de gelat més important del món després dels bons resultats obtinguts en diferents competicions

La gelateria Véneta Gelato Italiano de Sagunt ha obtingut el títol de 3a Millor Gelateria del Món. Esta empresa ubicada en l’avinguda Mediterrani del Port de Sagunt, que compta amb el distintiu de qualitat SICTED, continua acumulant nombrosos triomfs per diferents parts del món.

L’última victòria se situa a Barcelona, on la gelateria Véneta va guanyar el 1r Premi del Gelato Festival Challenge de Barcelona 2019, celebrat el mes d'octubre passat de 2019. El gelat ‘Paraíso’, elaborat amb pistatxos de Sicília i salsa de xocolate blanc amb inclusions de torró, li va donar la victòria i l’accés directe a la final d'Espanya que se celebrarà enguany i al Gelato Festival World Masters que tindrà lloc en 2021. A més, en tractar-se d'un desafiament amb classificacions per punts, amb els obtinguts d’este 1r Premi han fet un salt des de la 7a fins a la 3a posició com a Millor Gelateria del Món.

Segons han assegurat des de Véneta, els seus triomfs es dividixen en diferents sabors, ja que el conegut ‘Galleta de la abuela’ va aconseguir premis en dos ocasions, com el 1r Premi al Millor Gelat d’Espanya en 2015; també van aconseguir el 1r Premi al Millor Gelat de Califòrnia en el Gelato Festival America 2017 amb ‘Sicily Orange Sunrise’ elaborat amb taronja sanguina, menta fresca i cardamom, i el recent ‘Paraíso’.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha donat l'enhorabona a Maurizio Melani i a la gelateria Véneta «pel merescudíssim premi, ja que Maurizio és una de les persones que porta treballant des del primer minut amb els seus gelats casolans en la ‘Qualitat en la destinació’ SICTED portant el nom de la nostra ciutat per tot el món, perquè recordem que han guanyat premis a nivell mundial».

D'altra banda, Antonino ha destacat que «cada vegada són més els emprenedors i les empreses que representen amb una alta qualitat al nostre municipi, per tant des de l'Ajuntament és important que estes persones realitzen tot tipus d'iniciatives ja que ens nodrim del seu treball per a promocionar la gastronomia dins del nostre municipi».

Pujar