elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Gabinet Psicopedagògic Municipal ofereix un programa de prevenció de l'assetjament escolar

  El Gabinet Psicopedagògic Municipal ofereix xarrades de prevenció de l'assetjament escolar a la comunitat escolar dels centres de primària del municipi. El projecte està organitzat pel departament d'Educació i el Gabinet Psicopedagògic Municipal.

  L'objectiu del projecte és minimitzar l'aparició d'estos episodis, anticipar-se al problema i presentar possibles respostes i solucions mitjançant l'aplicació de programes preventius en la població escolar. El programa va destinat a pares i mares de l'alumnat de 6é de primària i consistirà en xarrades i tallers, concretament cinc per centre educatiu, sobre els perills de l'assetjament en les xarxes socials.

  El regidor d'Educació, José Manuel Tarazona ha explicat que "l'assetjament escolar o bullying és un problema que afecta els col·lectius més sensibles de l'àmbit educatiu, però que la seua prevenció correspon a tota la societat, inclosa la comunitat educativa. Per això, i coincidint amb el Dia Mundial Contra l'Assetjament Escolar, a través del Gabinet Psicopedagògic Municipal s'han organitzat unes jornades per donar-lo a conéixer a pares i mares i, d'esta forma, oferir una sèrie d'eines que els permeten controlar i minimitzar els efectes de l'assetjament escolar per un ús inadequat de les xarxes socials i les noves tecnologies".

  El saló d'actes del Centre Cívic del Port de Sagunt serà la seu d'estes xarrades. La primera serà el dijous 4 de maig, de 18.00 a 20.00 hores, en la qual Jorge Bono tractarà la 'Seguretat i Privadesa en les Xarxes Socials'; el dimarts 9 de maig, de 18.00 a 20.00 hores, Lucía Castroverde s'encarregarà de la xarrada 'Del Bullying al Ciberbullying i altres casos'.

  El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt també acollirà estes mateixes xarrades. La primera el dimecres 10 de maig, de 18.00 a 20.00 hores, per part de Jorge Bono; i el dimecres 24 de maig la xarrada de Lucía Castroverde.

  Pujar