6 d’agost de 2020 6/8/20

Les festes patronals de Sagunt acullen una campnya de donació de sang

  Sagunt continua amb les festes patronals amb una setmana carregada d'actes. Les penyes podran gaudir de nombroses exhibicions de vaquetes i bous embolats, del concurs de paelles i d'orquestres de renom que visitaran el casc antic. Este dijous, 25 de juliol, les festes patronals acolliran una campanya de donació de sang en coordinació amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

  Hui, dimarts 23 de juliol, a les 19.00 hores, hi haurà una exhibició de la ramaderia Vicente Benavent de Quatretonda. A les 00.00, una exhibició de 2 vaquetes i 2 bous embolats de la ramaderia Arriazu de Ablitas, de Navarra, embolats a càrrec de la quadrilla d’Emboladors de El Puig. Per a finalitzar la jornada, l’orquestra Miami Show actuarà en la plaça Cronista Chabret.

  El dimecres 24 de juliol, l'activitat començarà al matí, a les 11.00 hi haurà inflables aquàtics i infantils en el recinte firal que duraran fins a les 13.30 i que continuaran a la vesprada, de 17.30 a 20.00 hores. A les 18.00 hores hi haurà un tradicional berenar infantil amb sorpreses per als més xicotets, patrocinada per Kids&Us del Port de Sagunt.

  A partir de les 20.00 hores, es procedirà al repartiment d'aigua, arròs i davantals en la plaça Cronista Chabret per al Concurs de Paelles, que s’iniciarà a les 20.30 hores, amb la col·laboració de L’Epicentre, Dacsa, Carrefour i Pavasal. Per a acabar la nit de la millor manera, Sagunt rebrà la coneguda orquestra Montecarlo, que actuarà en la plaça Cronista Chabret.

  El dijous 25 de juliol, a les 17.00 hores, tindrà lloc la campanya de donació de sang en el recinte firal. A les 19.00 hores, tindrà lloc una exhibició de la ramaderia Alberto Granchel de Quatretonda. Ja a la nit, a les 23.30 hores, està preparant el Festival Remember Sagunt amb les actuacions de Miguel Serna i Javi Boss, acompanyats dels DJ locals Richy i Pechuga. A més, estarà instal·lat el Super-Truck, la discoteca-camió, més gran d'Europa, que estarà situada al costat del trinquet. Per últim, per a finalitzar la jornada del dijous, a les 00 hores, hi haurà un acte especial de la ramaderia Hilario Princep de Lligallo del Gànguil, de Tarragona, embolades a càrrec de la quadrilla d’Emboladors Morvedre.

  Pujar