elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Federació de Penyes del Port de Sagunt tornarà a organitzar juntament amb l'Ajuntament de Sagunt les cucanyes de les festes patronals

La Federació de Penyes del Port de Sagunt tornarà a organitzar juntament amb l'Ajuntament de Sagunt les cucanyes de les festes patronals
  • Per a l'alcalde de Sagunt, esta és una molt bona notícia ja que era una pena que el dia gran de les festes hi haguera diferències d'opinions entre totes dos organitzacions

La Federació de Penyes del Port de Sagunt tornarà a organitzar juntament amb l'Ajuntament de Sagunt les cucanyes de les festes patronals que cada any se celebren el 15 d'agost. Així ho han anunciat hui, en la roda de premsa celebrada en el consistori, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Festes, Asun Moll, i el president de la Federació, Manel Rubio.

La regidora de Festes ha agraït les ganes de treballar i la implicació de la Federació i de les penyes del Port de Sagunt, així com la disposició que tenen de col·laborar amb l'Ajuntament en tot moment. «Suposem que l'any que ve hi haurà festes i sé que sabrem adaptar-nos a esta nova normalitat i des de la Federació i les penyes col·laboraran i faran tot el possible per a dur a terme totes les activitats que s'organitzen», ha declarat la regidora.

Per la seua banda, el president de la Federació, Manel Rubio, ha afirmat que este és un gran pas «ja que véiem que s'estava perdent el dia gran de les festes del Port i dels portenys». A més s'ha mostrat disposat a col·laborar amb tot el que siga necessari amb l'Ajuntament ja que «des del consistori s'estan portant molt bé amb nosaltres».

L'alcalde de Sagunt, d'altra banda, ha donat les gràcies a la Federació i a la Regidoria de Festes per este pas tan important ja que és una molt bona notícia «que puguem organitzar conjuntament el dia gran de les festes patronals del Port de Sagunt perquè era una pena que hi haguera diferències d'opinions». El primer edil ha explicat que l'Ajuntament continuarà liderant el projecte de les festes patronals però sempre seguint indicacions de la Federació i del món festiu els quals seran els que tinguen la decisió final.

Amb este anunci, a més, Moreno ha declarat que malgrat la situació de pandèmia cal continuar avançant, actuant i pensant en els futurs escenaris que es donaran en àrees com la cultura o les festes, com és este cas. «Queda molt per treballar i, per això, ara ens seurem per a veure quin és eixe model de festa i quins canvis es poden realitzar perquè siga una festa de tots i totes», ha manifestat l'alcalde.

Pujar