elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit en l'excursió a la Serra de Gúdar-Javalambre del programa Alternatura

Èxit en l'excursió a la Serra de Gúdar-Javalambre del programa Alternatura
  • Hi ha programades 7 eixides més, de diverses dificultats a València, Castelló i Pirineu Aragonés-Catalán des d'octubre a febrer

MÉS FOTOS
Èxit en l'excursió a la Serra de Gúdar-Javalambre del programa Alternatura - (foto 2)

Les excursions del programa municipal Alternatura de la temporada tardor-hivern 2021/2022 van començar el passat cap de setmana amb una eixida als paratges de la Serra de Gúdar-Javalambre, a Terol. Esta activitat està organitzada per la delegació d'Activitat Física, Salut i Esports.

Les persones assistents van poder descobrir el Barranco de Las Umbrías, visitar el poble de Gúdar, el qual es troba en la tercera posició dels pobles més alts d'Espanya i, a més, van poder degustar els plats típics de les jornades micològiques en un restaurant de la localitat.

La ruta està catalogada de nivell fàcil, és de caràcter circular i part des del xicotet nucli urbà (1581 metres) de la localitat, situat als peus de la Penya Magdalena, a la comarca turolense de Gúdar- Javalambre.

El projecte d’Alternatura té com a objectiu promocionar la pràctica esportiva de muntanya i facilitar l'accés de la ciutadania a esta mena d'activitats. La programació es dividix en dues temporades: tardor-hivern i primavera-estiu. Es pot consultar la programació en la web de l'Ajuntament i també es pot sol·licitar informació a través del següent correu: alternatura@aytosagunto.es

Durant este programa també es duu a terme el XII Concurs Fotonatura, el qual està pensat per a totes aquelles persones que realitzen alguna eixida Alternatura de la temporada 2021/2022. Les fotos s'enviaran a jc.tarancon@aytosagunto.es abans del 31 de juliol de 2022 incloent títol, nom de l'autor i eixida a la qual pertany la foto. S'obsequiarà a cada participant amb una samarreta i els tres primers premis rebran material de muntanya. A més, l'organització podrà utilitzar les fotos dels concursants per a cartells, exposicions, etc.

Per a poder assistir a les eixides d'un dia, cal reservar la plaça en la web www.aytosagunto.es Per a eixides de diversos dies, cal enviar un e-mail a jc.tarancon@aytosagunto.es

A causa de les limitacions de la situació d'emergència sanitària ocasionada per la Covid-19, durant totes les activitats s'han de complir les mesures de seguretat i de prevenció estipulades.

Pujar