elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Este diumenge es projecta en el Centre Cultural Mario Monreal la pel·lícula The Post, de Steven Spielberg

Este diumenge es projecta en el Centre Cultural Mario Monreal la pel·lícula The Post, de Steven Spielberg
  • Serà a les 19.00 hores, el film –estrenat en 2017– no està recomanat per a menors de 16 anys i l'entrada és gratuïta

Este diumenge, 12 de juny, a les 19.00 hores es projectarà en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt (carrer Roma, 9) la pel·lícula The Post (2017), produïda i dirigida per Steven Spielberg.

L'assistència és gratuïta i el film, que no està recomanat per a menors de 16 anys, té una duració de 116 minuts.

Este drama ambientat a inicis dels anys 1970 descriu el treball dels i les periodistes dels diaris The Washington Post i The New York Times que van publicar els Papers del Pentàgon en els quals es va fer pública l'ocultació d'informació sobre la guerra de Vietnam per part del govern dels Estats Units.

El guió d'esta pel·lícula està escrit per Liz Hannah i Josh Singer. El film el protagonitzen Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Tracy Letts, Bradley Whitford, Bruce Greenwood, Carrie Coon i Matthew Rhys.

The Post va obtindre dues nominacions als Oscars (Millor Pel·lícula i Millor Actriu, per a Meryl Streep) i sis als Globus d'Or (Millor Actor - Drama, per a Tom Hanks; Millor Actriu - Drama, per a Meryl Streep; Millor Director, per a Steven Spielberg; Millor Pel·lícula - Drama; Millor Banda Sonora, per a John Williams; i Millor Guió, per a Liz Hannah i Josh Singer).

La projecció d'este film s'emmarca dins del cicle de cinema sobre periodisme així com de la programació trimestral promoguda per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

Pujar