24 d’octubre de 2020 24/10/20

Esports presenta l'esdeveniment esportiu ‘Quedada 10K Fem running femení’ amb l'atleta Laura Méndez

Esports presenta l'esdeveniment esportiu ‘Quedada 10K Fem running femení’ amb l'atleta Laura Méndez - (foto 1)
  • La quedada de running femení serà el 15 de febrer a les 9.30 hores al Poliesportiu Municipal i consistirà en una sessió d'entrenament a càrrec de l'atleta d'elit local Laura Méndez

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt presenta hui la ‘Quedada 10KFem Running Femení’ amb Laura Méndez. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per Nosotras Deportistas, en col·laboració amb l'Ajuntament, que tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a les 9.30 hores en la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal (internuclis).

L'esdeveniment consistix en una quedada de running femení, una sessió d'entrenament amb l'atleta d'elit local Laura Méndez del Club d'Atletisme Platges de Castelló, Subcampiona d'Espanya de 3000 m en pista coberta en 2015, rècord autonòmic de 1 500 m en pista coberta, plata en 2014 en el Campionat d'Espanya de Milla i bronze en 2016. L'atleta també compta amb la millor marca en 10K en ruta de 33 min i 01 s i en mitja marató amb un temps d'1 h 13 min i 43 s.

L'entrenament estarà dirigit per Laura Méndez juntament amb Maravillas Aparicio, entrenadora de Nosotras Deportistas i especialista en iniciació al running. Consistirà en calfament, tècnica de carrera, canvis de ritme i consells professionals per a una bona pràctica. Es tracta d'una activitat oberta, dirigida a corredores principiants o expertes que vulguen començar a entrenar, millorar les seues marques i/o completar una carrera de 10 km. La inscripció és gratuïta a través de la web de la prova en http://www.carrera10kfem.com/quedadas10kfem/

Des de Nosotras Deportistas desitgen fomentar l'esport femení i la participació de les dones en l'esport. A més d'estes quedades, també s'organitza a la ciutat de València la Carrera 10KFem, que és la primera carrera a Espanya de 10 km de categoria femenina i que celebrarà la seua sisena edició el pròxim 8 de març de 2020. Esta és una prova que es troba dins del calendari oficial de carreres de València i és una proposta única al país, sent pionera en la seua distància en l'àmbit nacional per a promoure l'esport femení i commemorar així el Dia Internacional de la Dona des de l'àmbit esportiu. La carrera està plantejada per a aquelles que vulguen debutar en els 10 000 metres o per a millorar la marca personal. En qualsevol cas, la idea és que totes les dones puguen experimentar la magnífica sensació de proposar-se un repte esportiu i aconseguir-lo.

Pujar