28 d’octubre de 2020 28/10/20

Esports oferix sessions d'entrenament diàries en les seues xarxes socials per a realitzar des de casa

Esports oferix sessions d'entrenament diàries en les seues xarxes socials per a realitzar des de casa - (foto 1)
  • El compte ‘Activitat Física Ajuntament Sagunt’ publica cada dia activitats variades i consells perquè, malgrat l'estat d'alarma, la ciutadania puga continuar amb un estil de vida saludable des dels seus domicilis

MÉS FOTOS
Esports oferix sessions d'entrenament diàries en les seues xarxes socials per a realitzar des de casa - (foto 2)
Esports oferix sessions d'entrenament diàries en les seues xarxes socials per a realitzar des de casa - (foto 3)

L'Ajuntament de Sagunt, des de l'àrea d'Esports, ha habilitat un servici d'activitats esportives amb sessions disponibles tant en Facebook com en Instagram que la ciutadania pot realitzar des de les seues cases. Amb motiu de l'estat d'alarma que s'està vivint a causa de la crisi sanitària del coronavirus COVID-19, el perfil ''Activitat Física Ajuntament Sagunt' està publicant cada dia sessions d'entrenament que permeten a totes les persones mantindre's actives i realitzar exercici des dels seus propis domicilis.

Concretament, cada dia, a les 9.30 hores, es publicarà una sessió d'entrenament, ja siga elaborada pels monitors de l'Àrea d'Activitat Física i Salut o per altres entrenadors. Les activitats seran diferents i comptaran amb exercicis variats com, per exemple, ioga, sessions de tonificació o moltes altres modalitats.

A més, a les 12 hores, a les xarxes socials també compartixen articles, fotografies o frases motivadores sobre temes esportius perquè «tots junts puguem passar estos dies de la millor manera possible», ha assegurat el regidor d'Esports, Javier Raro, qui, en esta mateixa línia, ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és que, totes aquelles persones que volen continuar realitzant activitat física, puguen fer-ho des dels seus domicilis; «és moment de quedar-nos a casa, si no tens obligacions, i col·laborar entre tots per a passar esta crisi tan bé com siga possible. Cal agrair molt esta labor de l'àrea d'Esports, de la seua coordinadora i monitors, i destacar també la crida que estan fent tots els clubs del municipi perquè tothom es quede a casa, proposant activitats i reptes que tots podem fer», assegura Javier Raro.

Així mateix, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha animat a tots els ciutadans i ciutadanes al fet que «no perden la capacitat de realitzar activitat física, independentment de l'estat d'alarma, i que continuen mantenint un estil de vida saludable i el cos actiu des de la seua casa». Darío Moreno també ha explicat que tots els vídeos publicats en els perfil del compte de ‘Activitat Física Ajuntament Sagunt’ continuaran estant disponibles perquè qualsevol persona puga realitzar les sessions en el moment que desitge des del seu domicili. Es pot accedir a les seues xarxes socials mitjançant els següents enllaços:

https://www.facebook.com/actividadfisica.ayuntamientosagunto

https://instagram.com/actividadfisicaaytosagunto?igshid=1ui9gxryqfgti

Pujar