11 d’agost de 2020 11/8/20

Educació informa que el termini de sol·licituds d'escolarització per al curs 2020-2021 encara està tancat

  • A causa del gran nombre de consultes rebudes, el departament aclarix que la resolució de la Conselleria d'Educació està pendent d'aprovació i que s'informarà dels terminis una vegada s'aprove

Des de la Regidoria d'Educació i en resposta a les múltiples telefonades i correus electrònics de consulta que estan rebent, s'informa que de moment no s'ha aprovat el calendari per a la de presentació de sol·licituds d'escolarització del pròxim curs 2020/2021, tant per a noves admissions com per a canvis de centre.

Està pendent l'aprovació i publicació en el DOGV de la resolució de la Conselleria d'Educació on s'especifiquen estos terminis, per la qual cosa s'anirà informant dels aspectes més rellevants del procés d'admissió quan hi haja novetats. Estes informacions s'aniran publicant tant en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt com en la web de la Conselleria d'Educació.

Per a qualsevol dubte relatiu a este procés, es podran consultar en el telèfon del Departament d'Educació de l'Ajuntament telefonant al 96 265 58 93 o bé mitjançant un correu electrònic a educacio@aytosagunto.es.

Pujar