8 d’agost de 2020 8/8/20

Educació encoratja als xicotets a realitzar milotxes per a penjar-les en les finestres i balcons per Pasqua

  • Esta activitat busca continuar amb la tradició de Pasqua de llançar a l'aire milotxes, però enguany des de casa, a causa de la situació de crisi sanitària

La Delegació d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt ha impulsat l'activitat ‘Milotxes a les finestres’, amb l'objectiu d'encoratjar als xicotets i xicotetes de casa a realitzar-les per a posteriorment penjar-les en les finestres, balcons i terrats per a celebrar la Pasqua. Esta activitat busca continuar amb la tradició de Pasqua de llançar-les a l'aire, com també fan moltes escoles, però enguany des de casa, a causa de la situació de crisi sanitària.

El regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, ha animat als xiquets i xiquetes del municipi a participar en «una tradició tan arrelada en la nostra terra com són les milotxes de Pasqua». Sobre l'activitat, Tarazona ha explicat que estes milotxes es poden fer per a decorar i escriure en elles un missatge positiu: ‘Tot anirà bé’, ‘Queda't a casa’, ‘Tot passarà’. «Perquè d'esta forma, amb el desenvolupament d'esta activitat, tindrem un bon record de les tradicions de pasqua que enguany s'han de celebrar a casa. Per cert, no s'oblideu de menjar la mona de Pasqua», ha destacat el regidor.

Finalment, Tarazona ha afegit que, si els xicotets i xicotetes volen que la seua milotxa de Pasqua estiga en la pàgina de Facebook de la Delegació d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt, poden enviar una foto de la mateixa a l'adreça electrònica educacio@aytosagunto.es. A més, el regidor també ha volgut apuntar alguns portals web per a poder fer estes miotxes fàcilment amb el material que es disposa a casa. Alguns d'estos llocs web són:

https://saposyprincesas.elmundo.es/ocio-en-casa/manualidades-para-ninos/manualidad-en-video-realiza-tu-propia-cometa/

https://saposyprincesas.elmundo.es/ocio-en-casa/manualidades-para-ninos/cometas-caseras-para-hacer-y-volar-con-ninos/

https://www.u-createcrafts.com/how-to-make-garbage-bag-kite/

https://www.vix.com/es/imj/hogar/6169/como-hacer-una-cometa

https://www.petit-fernand.es/blog/taller-cometa-voladora/

https://es.wikihow.com/hacer-una-cometa-f%C3%A1cil

https://es.wikihow.com/hacer-una-cometa

https://www.conmishijos.com/videos/como-hacer-una-cometa-facil/

https://www.milfiestasinfantiles.com/juegos-fiestas-infantiles/como-hacer-una-cometa-de-papel/

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar