28 d’octubre de 2020 28/10/20

La 3a edició de Braçades Solidàries se celebra este cap de setmana en Sagunt

La 3a edició de Braçades Solidàries se celebra este cap de setmana en Sagunt - (foto 1)
  • El diumenge 1 de març la piscina del Poliesportiu Municipal internuclis acollirà esta jornada esportiva de recaptació de donatius per a l'ONG Open Arms

El Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt ha presentat la 3a edició de Braçades Solidàries. Diumenge que ve 1 de març, de 10 a 14 hores, tindrà lloc esta jornada en la piscina del Poliesportiu Municipal internuclis, i estarà oberta a tot el públic.

L'entrada a la piscina serà gratuïta, encara que cada persona podrà realitzar un donatiu, ja que l'objectiu principal d'esta acció és recaptar donatius que aniran dirigits a l'ONG Open Arms, associació sense ànim de lucre dedicada a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili en la Mar Egea i en el Mediterrani central, persones que fugen de conflictes bèl·lics o pobresa i intenten arribar a costes europees. A més, també s'encarreguen de denunciar les injustícies que succeixen en este context.

La modalitat de bany serà lliure, però tots els metres que cada persona nade es comptabilitzaran, d'igual manera que en altres edicions en les quals en sumar els metres es va aconseguir un número igual a la distància amb Mallorca.

El regidor d'Esports, Javier Raro, ha animat a tots els ciutadans a participar «ja que és una molt bona oportunitat per a ajudar als que més ho necessiten practicant esport». A més, Raro ha confirmat que enguany «s'espera una alta participació després de la gran acceptació que van tindre les anteriors edicions».

En definitiva, es tracta d'un esdeveniment solidari organitzat per la regidoria que convida els ciutadans a practicar esport i alhora donar suport a una bona causa. Les inscripcions per a participar en l'esdeveniment es poden realitzar durant tota la setmana en les piscines municipals de la Casa de la Joventut de Sagunt, del Poliesportiu Municipal internuclis i d’Almudàfer.

Pujar