elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diumenge que ve 17 d'octubre el municipi acollirà el X Trial Ciutat de Sagunt

Diumenge que ve 17 d'octubre el municipi acollirà el X Trial Ciutat de Sagunt
  • La prova donarà principi a les 8.00 del matí i està previst que finalitze a les 14.30 hores

  • Així mateix, l'eixida es realitzarà en els camps de Xulla i es desenvoluparà al llarg del llit del riu Palància

MÉS FOTOS
Diumenge que ve 17 d'octubre el municipi acollirà el X Trial Ciutat de Sagunt - (foto 2)

Diumenge que ve, 17 d'octubre, el municipi acull el X Trial Ciutat de Sagunt, que alhora és la sisena prova puntuable del Campionat Trial de la Comunitat Valenciana. Esta prova, en la qual col·labora l'Ajuntament de Sagunt a través de la regidoria d'Esports, està organitzada per la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana.

La prova donarà principi a les 8.00 del matí i està previst que finalitze a les 14.30 hores. Així mateix, l'eixida es realitzarà en els camps de Xulla i es desenvoluparà al llarg del llit del riu Palància.

El camp de futbol de la localitat serà on se situarà el paddock i des d'on els pilots eixiran a competir en les 10 zones que s'estan preparant per a la carrera. Les categories TR1, TR2, TR3, TR3 +40, TR4, TR4 +40, TR5, TR5 +40, Júnior, Cadet i Juvenil són les convocades i el Club de Motociclisme Off Road València serà l'encarregat de dur a terme la prova.

L'alcalde de Sagunt ha explicat en la presentació de la prova, que ha tingut lloc hui en el Consistori, que «dins de l'esforç que realitza l'Ajuntament de Sagunt per ampliar les disciplines que es donen a la nostra ciutat i donar suport a esports que són minoritaris o que els costa tindre visibilitat però que també tenen seguidors ací a la ciutat, entenem que donar suport a esta prova era una obligació per part de l'administració». Així mateix, Moreno ha traslladat el suport del departament d'Esports i del regidor d'Esports, Javier Timón, que no ha pogut assistir a la presentació per circumstàncies d’última hora.

D'altra banda, l'organitzador de la prova, Miguel Ángel Antonino, ha explicat que enguany la prova tindrà un recorregut més curt que altres anys. Així mateix, a la presentació també ha assistit la pilot local Luz Antonino, qui participarà el diumenge en la prova, ha destacat que l'experiència «és molt bonica, he de fer un gran esforç però igualment me ho passe molt bé».

Pujar