elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diumenge que ve se celebrarà el II Concurs Caní de Port de Sagunt

Diumenge que ve se celebrarà el II Concurs Caní de Port de Sagunt
  • Este diumenge, 11 de juliol, el pipican del carrer Giuseppe Verdi acollirà este concurs de bellesa caní que, a més, col·laboraren associacions animalistes que formen part del Consell de Benestar Animal

El II Concurs Caní de Port de Sagunt se celebrarà este diumenge, 11 de juliol, al parc caní, també conegut com pipican, del carrer Giuseppe Verdi número 3. L'esdeveniment està organitzat per la Federació Cinològica Espanyola, amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat, Consum i Benestar Animal de l'Ajuntament de Sagunt.

Fa dos anys ja va haver-hi una primera edició del concurs, però a causa de la pandèmia no es va poder dur a terme. És per això que el delegat de Sanitat, Consum i Benestar Animal, Javier Timón, ha agraït a la FCE que haja tornat a apostar pel nostre municipi. El regidor, també convida a tota la ciutadania a apropar-se a veure el concurs «que resulta molt visual i atractiu» fins i tot anima a tots aquells ciutadans i ciutadanes que disposen de gossos de raça a participar-hi.

Així mateix, Javier Timón destaca que este esdeveniment s'usarà també per a col·laborar amb les associacions animalistes que pertanyen al Consell de Benestar Animal de l'Ajuntament de Sagunt. «Col·locaren uns estands per a poder promocionar principalment l'adopció, així com per a poder col·laborar amb estes associacions a nivell econòmic. Per això és un valor afegit i d'alguna forma necessitem que la ciutadania puga acostar-se per a tindre també la posibilitat d'adoptar a estos animals i col·laborar amb les nostres associacions» ha manifestat.

Pujar