25 de setembre de 2020 25/9/20

Dilluns que ve tindrà lloc la Fira de l'Ocupació de Sagunt

Dilluns que ve tindrà lloc la Fira de l'Ocupació de Sagunt - (foto 1)

  Dilluns que ve, 24 de setembre, se celebrarà la fira de l'ocupació a Sagunt, que es desenvoluparà en el Centre Cultural Mario Monreal. Es tracta d'una activitat que organitza la Càmera de València i que comptarà amb l'assistència de l'alcalde del municipi, Quico Fernández, i el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, que participarà en la taula redona.

  L'esdeveniment constarà de ponències i xarrades d'experts en formació i ocupació i s'organitzaran tallers pràctics i entrevistes de treball. A més, els participants podran deixar els seus curriculums per a entrevistar-se amb les empreses assistents.

  Així mateix, com a objectiu principal, se cerca activar i impulsar l'ocupació entre els veïns i les empreses de les poblacions participants i per a açò, es treballarà amb els diferents col·lectius proporcionant-los les eines i recursos necessaris per a afrontar amb més energies i possibilitats d'èxit la seua cerca d'un treball que s'ajuste a les seues capacitats.

  Els ponents que participaran en Fira Sagunt són Antonio *Moar, comunicador, business trainer i expert en transformació professional. Manuel Coloma, psicòleg especialista en alt rendiment, habilitats directives i entrenament en empreses.

  José Sánchez, coaching executiu, personal i esportiu. Javier Falcó, expert en selecció de perfils de comandament mitjà i directiu. Patricia Calabuig, psicòloga especialitzada en desenvolupament de persones i tractament de perfils qualificats. Jesús Ruiz, consultor en psicologia i recursos humans i especialista en direcció i gestió de la formació de l'empresa.

  El programa de suport a l'ocupació local està desenvolupat per Càmera València i la Diputació de València amb el suport dels ajuntaments de València i Sagunt, i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

  Per a completar la informació sobre la inscripció i el programa de la fira es pot consultar la pàgina web de Fira Empre València 2018 en este enllaç.

  Pujar