elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detinguts tres hòmens a Sagunt per la comissió de presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació

Detinguts tres hòmens a Sagunt per la comissió de presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació
  • Les detencions són fruit de la col·laboració entre les policies Nacional i Local de Sagunt

  • Un d'ells hauria comés presumptament tres robatoris en establiments, mentre que els altres dos van atracar presumptament dos menors a punta de navalla

El Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Sagunt han detingut els autors de diferents delictes de robatori amb violència i intimidació comesos a Sagunt i al Port de Sagunt en dates recents.

Agents de la Policia Nacional van detindre este dilluns a la vesprada un individu de nacionalitat Italo-argentina, de 44 anys d'edat i amb nombrosos antecedents, acusat de la comissió de tres presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació en establiments comercials de la zona centre de Sagunt este passat cap de setmana. En estos robatoris va arribar a produir lesions als comerciants amb un objecte punxant.

La detenció es produïa després de l'intercanvi d'informació i coordinació entre ambdós cossos policials, Nacional i Local.

D'altra banda, en dates recents, la Policia Local de Sagunt va frustrar també la comissió d'un delicte de robatori amb intimidació i violència, i detenia posteriorment dos hòmens per este motiu.

De matinada, es va rebre un comunicat del centre de coordinació d'emergències en el qual s'informava que dos hòmens estaven atracant dos menors d'edat a punta de navalla al carrer Buenavista del Port de Sagunt. Immediatament es va personar una patrulla de la Policia Local, que va observar com d'un grup de quatre persones dos eixien fugint del lloc.

Els agents es van entrevistar amb els menors atracats, els quals van informar que els atracadors portaven dos navalles de grans dimensions i els havien sostret els diners que portaven, una targeta bancària, i que, a més a més, els havien fet fotos tant a ells com a la seua documentació personal.

Posteriorment, sobre les 5.00 hores, una patrulla de la Policia Local va localitzar i va detindre, prop del passeig marítim, un dels atracadors, el qual tenia multitud d'antecedents. Sobre les 5.30 hores, una altra patrulla va trobar el segon atracador, qui després d'una persecució havia eixit fugint fins que va ser novament trobat a les 6.15 hores i, després d'una nova persecució va ser detingut per un agent de la Policia Nacional de paisà que va col·laborar amb el cos municipal. A este individu els agents li van intervindre els objectes sostrets als menors.

Pujar