24 de novembre de 2020 24/11/20

Detinguts per robar 1.200 euros d'un bitllet de loteria premiat a Sagunt

Detinguts per robar 1.200 euros d'un bitllet de loteria premiat a Sagunt - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional han detingut el dimecres en la comissaria de Sagunt a dos homes de 31 i 35 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte de furt, després de pel que sembla apoderar-se d'una caixa amb uns 1.200 euros procedents del premi d'unes paperetes de la loteria nacional d'una associació cultural de Sagunt.

  Les investigacions es van iniciar el dimarts a la vesprada quan els agents van tindre coneixement que a la terrassa d'un bar de Sagunt s'havia produït un furt al descuit d'una caixa metàl·lica amb 1.200 euros per part de dos homes.

  Durant les investigacions, els policies van esbrinar que el propietari del bar estava realitzant el pagament del premi de les paperetes de la loteria nacional d'una associació cultural de la localitat.

  Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que mentre el president realitzava el pagament, dos homes que estaven asseguts a la terrassa prenent alguna cosa, en un moment donat, un d'ells es va apoderar de la caixa metàl·lica amb els diners i va emprendre la fugida cap a on li estava esperant l'altre amb el cotxe arrancat. En agafar la caixa, li va caure un telèfon mòbil, que va ser entregat als policies.

  A conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos que després de ser localitzats es van presentar en la Comissaria de Sagunt on van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de furt.

  Els detinguts després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això foren requerits.

  Pujar