24 de novembre de 2020 24/11/20

El departament de Manteniment denunciarà a la Policia Nacional els actes vandàlics del parc infantil de la plaça Joan Pau II del Port de Sagunt

El departament de Manteniment denunciarà a la Policia Nacional els actes vandàlics del parc infantil de la plaça Joan Pau II del Port de Sagunt - (foto 1)
  • És la quarta vegada que els jocs d'esta zona patixen desperfectes per l'incivisme d'algunes persones

MÉS FOTOS
El departament de Manteniment denunciarà a la Policia Nacional els actes vandàlics del parc infantil de la plaça Joan Pau II del Port de Sagunt - (foto 2)

Els jocs infantils de la plaça Joan Pau II del Port de Sagunt ha patit per quarta vegada desperfectes a causa del vandalisme d'algunes persones. Les instal·lacions es troben tancades i el delegat de Manteniment de Sagunt, Pepe Gil, ha informat que denunciarà la reiteració d'estos actes violents a la Policia Nacional perquè investigue i puga detindre o sancionar com corresponga als qui causen estes destrosses en el mobiliari urbà.

En estos moments, l'empresa que subministra les instal·lacions dels jocs infantils està fent una valoració dels costos i danys que s'han produït. Des del departament de Manteniment, el delegat Pepe Gil ha destacat que «el problema no és només el cost que tenen les actuacions, sinó que també, durant el temps que es detecten els imperfectes, pot haver-hi un xiquet que puga anar allí i fer-se mal i produir-se un accident important». Així mateix, ha explicat: «no és només els diners que costa reparar-ho tot, que evidentment ho és, sinó que durant un temps ningú podrà utilitzar els jocs».

Així que, amb la intenció de posar fi o minorar esta situació el regidor de Manteniment ha assegurat que podrien canviar la tipologia dels jocs, encara que ha subratllat que enfront del salvatgisme d'algunes persones és difícil actuar. Per tant, el regidor així com agraix la col·laboració ciutadana enviant els avisos davant d'estos problemes, insistix que la ciutadania continue telefonant a la policia per a comunicar estos actes violents i es puga trobar als qui provoquen este mal i falta de civisme. A més, el regidor recalca que la ciutadania no ha d'enfrontar-se amb els vàndals.

Pujar