20 de setembre de 2020 20/9/20

Demà s'estrena l'obra Rodrigo, querido maestro en el festival Sagunt a Escena

Demà s'estrena l'obra Rodrigo, querido maestro en el festival Sagunt a Escena - (foto 1)
  • La representació es podrà veure des de demà fins al 4 d'agost en el Teatre Romà a les 22.30 h

L'Associació Cultural Passió per Sagunt presenta l'obra Rodrigo, querido maestro que s'estrena demà en Sagunt a Escena, a les 22.30 h, en el Teatre Romà de Sagunt i que també es representará dissabte, dia 3 i diumenge, dia 4.  L’obra conta la vida del músic des de la seua infantesa a Sagunt fins a la seua maduresa i les diferents etapes de la seua vida a València o París. Les entrades, que tenen un preu de 10 i 11 euros, encara es poden comprar a través d'internet o a l'Ajuntament de Sagunt el dissabte, de 18 a 21 hores, i els dies de representació fins al començament de l'espectacle.

L'obra està escrita i dirigida per Amparo Vayá i compta amb un equip de 55 persones, 50 actrius i actors que interpretaran la vida i obra del mestre. També hi participen 4 músics locals, Omar Vilata al piano, Raúl Arias i Juan Carlos Mingarro al violí o Juan Manuel Verdugo a la guitarra, que interpretaran peces del compositor i que, segons la directora, ajudaran a comprendre la vida de Rodrigo. La part vocal estarà a càrrec de la cantant Marta Estal.

Rodrigo, querido maestro és un apassionant recorregut per la vida del músic i compositor saguntí en etapes com la que va passar a València amb els mestres López Chavarri i Gomá o a París amb Paul Dukas i Manuel de Falla i els seus estudis en la prestigiosa École Normale de Musique. L'obra posa l'accent en el moment en què coneix el que serà l'amor de la seua vida, la pianista Victoria Kamhi, l'etapa alemanya i l'èxit del Concierto de Aranjuez o en 1954 durant la composició de la música del llibret de La destrucción de Sagunto.

Enllaç per a comprar les entrades en internet:

https://www.entradas.com/noapp/tickets.html?fun=erdetail&affiliate=EES&doc=erdetaila&erid=1682398

Pujar