elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La delegació de Turisme inicia el procés d’adhesió al SICTED en la Destinació-Sagunt 2018

  La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt inicia el procés d'adhesió per formar part del Sistema Integral de Qualitat Turística (SICTED) en la Destinació-Sagunt 2018. El termini d'inscripció estarà obert fins el divendres 9 de març. Les empreses i servicis interessats a formar part d'este projecte, finançat per la Conselleria de Turisme i per l'Ajuntament de Sagunt, podran fer-ho de forma gratuïta.

  El SICTED fa en l'actualitat 4 anys de recorregut a Sagunt, i ja són més de 60 empreses del municipi les que han obtingut el distintiu atorgat per Turespaña, creant una xarxa de servicis que treballen diàriament per oferir una experiència de qualitat.

  La inscripció pot sol·licitar-se i/o fer-la arribar de forma física a qualsevol de les oficines de Turisme, situades en la plaça Cronista Chabret, a Sagunt, i en l'avinguda Mediterrani, 67, en el Port de Sagunt. És important destacar que poden participar en el projecte totes les empreses l'ofici de les quals estiga directament relacionat amb el turisme, o siguen oferta complementària d'este, la qual cosa es valorarà des de l'entitat gestora. Per formalitzar la inscripció o obtindre més informació es pot contactar amb gestionsicted@gmail.com o per telèfon en el 674024775.

  L'empresa inscrita podrà obtindre el distintiu SICTED, complint uns compromisos diferents segons en el cicle que es trobe i, a més, participarà en campanyes promocionals específiques per a qui forme part del mateix. Este distintiu li atorgarà un avantatge competitiu, que afegirà valor al negoci i contribuirà a crear la imatge de Sagunt com una destinació de qualitat. Des de la delegació de Turisme volen destacar que la bona imatge del municipi com a destinació és treball de tots, per la qual cosa l'ajuntament vol facilitar les ferramentes per poder aconseguir-ho.

  Les empreses que participen obtindran una Guia de Bones Pràctiques, suport durant el procés d'implantació, així com un reconeixement al treball ben fet. A més, estaran connectades amb la resta d'empreses distingides, que, conjuntament, realitzen diverses accions en benefici de les seues empreses i de la destinació.

  La delegació de Turisme aposta fermament per este projecte i assegura que el veu imprescindible per fer de Sagunt un referent en l'àmbit turístic. La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha explicat que "anem pel bon camí, treballant conjuntament, tant sector públic i privat, per aconseguir un dels nostres objectius més importants: posicionar a Sagunt com a destinació de qualitat, atraure i fidelitzar turistes, els quals veuen en el nostre municipi una destinació única amb una oferta patrimonial, cultural, festiva, de naturalesa, gastronòmica, etc. de les més àmplies i variades del territori nacional".

  Pujar