12 d’agost de 2020 12/8/20

La delegació de Turisme assistix a una trobada de treball amb agències de viatge de tota Espanya

La delegació de Turisme assistix a una trobada de treball amb agències de viatge de tota Espanya - (foto 1)
  • En esta trobada, organitzada per la Diputació de València, Sagunt ha presentat a les diferents agències l'oferta turística de la ciutat

MÉS FOTOS
La delegació de Turisme assistix a una trobada de treball amb agències de viatge de tota Espanya - (foto 2)

La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha assistit a una trobada de treball amb agències de viatge procedents de tota Espanya en el centre de València, organitzada per la Diputació de València. En este seminari, Sagunt ha oferit tots els allotjaments amb les rutes que està desenvolupant, així com l'oferta complementària d'empreses del municipi, com La Llar dels Deus amb els seus tallers romans; La Taverna de la Serp amb activitats de degustació; Celia Peris Visitas Guiadas amb les visites teatralitzades del Grial; Quiero Cultura amb les visites especialitzades a la jueria i Bodegas Ferri amb tastos especialitzats i visites guiades.

Sobre la participació d'esta trobada per a la comercialització del producte turístic de la ciutat de Sagunt, la delegada de Turisme, Natalia Antonio ha explicat: «Des del departament considerem esta trobada positiva per a poder situar majorment Sagunt dins del mapa, més del que està ja. I, per tant, iniciatives com estes són benvingudes i esperem que puga haver-hi moltes més». A més, la delegada ha destacat que ja s'està valorant realitzar alguna trobada dins de la ciutat perquè puguen vindre in situ agències de viatges a conéixer Sagunt, perquè posteriorment, segons ha expressat poder «vendre la ciutat amb una millor experiència».

A esta trobada de treball han assistit el director del Patronat de Turisme de la Diputació de València, Evarist Caselles; el diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor i la tècnica de Turisme Sagunt, Silvia Gilabert. A més, de les empreses citades.

Pujar