26 de setembre de 2020 26/9/20

La delegació d'Arxiu i Biblioteques de Sagunt inaugura l'exposició ‘Lloc de paraules’ este divendres

La delegació d'Arxiu i Biblioteques de Sagunt inaugura l'exposició ‘Lloc de paraules’ este divendres - (foto 1)
  • L'acte d'inauguració de la mostra de Tomás Gorria serà a les 19.30 hores al Centre Cívic del Port de Sagunt

MÉS FOTOS
La delegació d'Arxiu i Biblioteques de Sagunt inaugura l'exposició ‘Lloc de paraules’ este divendres - (foto 2)

La delegació d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat l'exposició ‘Lloc de paraules’, de l'autor Tomás Gorria. La mostra s'inaugurarà este divendres, 22 de novembre, a partir de les 19.30 hores al Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt, i estarà exposada fins al 22 de desembre.

Amb esta mostra, el dissenyador gràfic Tomás Gorria tracta de donar vida a les paraules alhora que fa un repàs per la seua carrera professional. Per a això, utilitza l'humor, juga amb els vocables, les grafies, els logos, les tipografies i la imaginària popular. Tal com ell explica, el títol ‘Lloc de paraules’ ve de «lloc en tant ubicació i en tant so que remet al joc». Gorria utilitza el seu enginy per a retorçar les paraules i extraure el seu suc, donant com a resultat el seu propi significat peculiar i creatiu de cada paraula.

En l'exposició, per tant, es podran veure cartells relacionats amb activitats culturals diverses, amb qüestions polítiques i socials, o amb simples manifestacions del seu enginy, fustes, fotografies antigues de rètols, collages de revistes maquetades per ell i objectes diversos que utilitza amb gran creativitat.

Pujar